Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy beszélgessek egy férfival, hogy ne akarjon tőlem barátságnál többet?
sehogy. nem vagyunk rátok barátilag kíváncsiak!
30+F
Először szeretnék egy barátnőt, ha ez megvan szívesen barátkozom veletek.
Fontosabb egy társ, mint egy beszélgetőpartner.
Nem számít a téma.
Ha tetszel neki akkor jobb ha nem is beszélgetsz vele sehogyan sem!
Szerintem nem rajtad múlik, hanem azon, hogy érez-e irántad vonzalmat, vagy sem.
Ha igen, akkor is fog közeledni előbb-utóbb, ha te csak beszélgetőtársnak tekinted, és nem adsz olyan jeleket, amiből azt veszi le, hogy szívesen fogadnád a közeledését.
Én nem tapasztalom azt, amit az 1. hozzászóló írt, miszerint "sehogy. nem vagyunk rátok barátilag kíváncsiak!"
A közeli jó barátaim fele férfi - többségében volt egyetemi évfolyamtársak, akikhez rengeteg közös szép emlék fűz, de olyan is van köztük, akivel már úgy ismerkedtünk meg harminc felett, hogy családja volt, és én is párkapcsolatban éltem.
A munkám révén találkoztunk, nagyon jókat beszélgettünk, hasonló az érdekődésünk és nagyon "egy hullámhosszon vagyunk". Pár havonta beülünk valahova egy italra, és beszélgetünk egy jót mindenféléről.
Semmi több, mint barátság és szimpátia, ami nem működhetne, ha bármelyikünknek "mögöttes szándéka" lenne, ahogy a kérdező fogalmazott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!