Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Más férfival beszélgetek. Ez baj?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más férfival beszélgetek. Ez baj?

Figyelt kérdés

A párom sokat dolgozik, leharcolt, nincs ideje rám. Próbáltuk megbeszélni, de ez egy ilyen időszak. Már július óta tart ez az állapot, elvileg januártól jobb lesz.

Viszont elkezdett írogatni egy csávó. Mondtam neki, hogy van párom, hogy szeretem stb, és hogy nem lehet köztünk semmi (pedig még fel se hozta a témát, csak ilyen biztonság kedvéért mondtam neki). Azt mondta, hogy teljesen rendben van. De azóta is ír, érdeklődik, bókol, önbizalmat tölt belém, jó meglátásai vannak. Szóval kvázi olyan, mintha ismerkedni szeretne, picit udvarolni, de igyekszik nem átlépni a határvonalat. Egy munkahelyen dolgozunk, de teljesen más részlegen, ezért max a folyosón futunk össze néha, de akkor se állok le vele beszélgetni, hiszen sok dolgom van stb. Amikor elhívott találkozni, akkor mindig nemet mondtam. Nem is tudok szexuálisan úgy gondolni rá. Én tényleg szeretem a párom, szexuálisan ki tud elégíteni, csak szükségem van arra, hogy "foglalkozzanak" velem.

És amúgy amióta kevesebb időt tudunk együtt tölteni, több hobbit is kipróbáltam stb, de azért az nem ugyanaz.

Szóval gáz a szitu, vagy nem ciki beszélgetni egy olyan sráccal, akitől úgysem akarok semmit...

2020. okt. 20. 07:18
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
33%
Ha akarná simán letilthatta volna a másik férfit ez a sunyi lotyó. Kivéve persze ha egy alfa görényről van szó, akkor már ,,jó meglátásai vannak" stb.
2020. okt. 20. 08:57
 12/36 A kérdező kommentje:

Nem vágyom erre a férfira, nem akarok tőle semmit.

Eléggé betáblázom magam, kb reggel 8-tól dolgozom, programokra megyek stb este 8-9-ig. De vannak szabad pillanatok stb.

Most tiltsam le azért mert nem történt semmi, de lehet, hogy majd egyszer a csávó többet akar (mert én biztosan nem akarok majd többet)

Soha nem csaltam meg egy párom sem, pedig volt, akivel szex sem volt. Ha szakítanék a párommal, amit nem fogok megtenni, mert szeretem. Akkor sem jönnék össze ezzel a csávóval. Szexuálisan egyáltalán nem mozgat meg. Csak szükségem lenne arra, hogy beszélgessünk a semmiről stb. de erre már július óta nincs kapacitása a páromnak, amit meg is értek.

2020. okt. 20. 09:16
 13/36 anonim ***** válasza:
100%
Akkor ezek szerint ennyire nem bírsz egydül lenni, csak úgy magadban? Nem szereted a saját társaságod?
2020. okt. 20. 09:23
 14/36 anonim ***** válasza:
87%
#12 Neked nincs anyád? Nincs családod? Vagy nincsenek barátnőid? Normális ember velük tölti az idejét és velül beszélget a semmiről, nem egy olyan férfival, aki random bejelölt a közösségi oldalon.
2020. okt. 20. 09:38
 15/36 A kérdező kommentje:
Nem tudom. Elvagyok magammal. Hetvégén sok időt töltök magammal és a projektjeimmel. De hát na, hiányzik a párom és hiányzik az is, hogy csak úgy fecsegjek. Nagyon nehéz visszafognom magam és nem terhelni a párom a hülyeségeimmel, mindennapos apró, jelentéktelen gondokkal.
2020. okt. 20. 09:39
 16/36 anonim ***** válasza:
100%
Barátnők, család?
2020. okt. 20. 09:41
 17/36 anonim ***** válasza:
100%

Lehet ezt úgy szépíteni ahogy akarod. Aki szereti a párját, nem kezd egy új férfival csetelgetni. Nem ilyen felállásban. Annyi férfival beszélgethetsz, ahánnyal akarsz, de csak ha okod van rá, mert haver, munkatárs, szomszéd, bolti eladó, tudom is én ki. A kommunikáció az életünk fontos része. Az teljesen más, ha ugyanarról a férfiról van szó és ő még csapja is neked a szelet folyamatosan. Gondolkozz már! Mi a bánatnak irogatna egy csajnak, ha nem amiatt, mert bejön neki és próbálja felszedni. Normális férfi ebbe bele sem menne, kezdjük ott (ahogy nő sem). Az, hogy nem nyomul erősen, az azért van, mert próbál megpuhitani.

Tehát van egy párod, S ahelyett hogy megpróbál átok megbeszélni a gondokat, behozol + 1 gondot a kapcsolatba. Ez minden, csak nem megoldás. Az, hogy nem tudjátok megbeszélni, az természetesen nem csak a te hibád, a párod is erősen lúdas benne. Szerintem komolyabb le kellene ülni és beszélni a dolgokról. Elmondani, hogy neked mi hiányzik és ha nem változtat, nem biztos hogy a kapcsolatot fent tudjátok tartani. Legalábbis nem egy egészséges formában. Értem én, hogy fontos a munka. Azt is, ha a munka az első, a legfontosabb. De akkor ne kelljen neki barát(nő)/kapcsolat. Kell egy egészséges egyensúly, hogy mindkettő működjön.

2020. okt. 20. 09:42
 18/36 anonim ***** válasza:
100%
*tehát van egy gondod, s ahelyett hogy megpróbáljátok megbeszélni...
2020. okt. 20. 09:47
 19/36 anonim ***** válasza:
100%
Használni a másik embert az gáz.
2020. okt. 20. 09:49
 20/36 A kérdező kommentje:

Próbálok nyiltan kommikálni es tud róla, hogy beszélgetünk, ha megkérné, szívesen meg is mutatnám neki (mármint a páromnak).

Csak nekem az fura lenne, hogy egy kollegát csak úgy, a semmi miatt letiltani (mert most egyáltalán nem áll fenn semmi).

2020. okt. 20. 10:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!