Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mivel kezdenétek a beszélgetést társkeresőn egy férfival?
Amikor fent voltam társkeresőn, nem volt szükségem arra, hogy kezdeményezzek.
De ha már ezt tenném, akkor nyilván valami olyannal indítanék, ami én vagyok, akár egy kis hülyeséggel, vagy a fotójához kapcsolódó kérdéssel, megjegyzéssel.
Szia hány centi vastag?
(a köteg deàk a tárcádban)
Nem írok rá pasira. Max egy mosoly, de az is akkor ha már egyszer beszélgettünk.
Vagy barátilag írok de az ugye más dolog.
Érdekes nem? Bezzeg sok nő kiírja, hogy a "szia mizu"-val ne is próbálkozzunk, hanem írjunk rendesen és látsszon az intelligencia. Ugye a kettős mérce. De ha nekik kell erőfeszítést tenni, az már luxus. Tisztelet a kivételnek!
Megjegyzem, egy hogy vagy vagy mizu sosem értettem, hogy lehet beszélgetési alap bármiféle ismeretség nélkül. Bleh!
Igenis írj neki valami értelmes pár sorost, pl szívesen megismernéd, mert szimpatikusnak találod vagy valami. Ha ennyi sem megy, abba is hagyhatod nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!