Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet társkeresőn elkezdeni egy beszélgetést olyan lánnyal, aki nem ír magáról semmit, és a képein sincs olyasmi, amiből ki lehetne indulni?
Semmivel. El se kezdj vele beszélgetni, mert pontosan ugyanolyan sekélyes és üres belül, mint ami látszik belőle.
De ha mindenáron kínozni akarod magad, akkor írj rá, hogy "Mizu?", ő meg majd jól megsértődik, hogy nem fogalmaztál neki valami nagyon személyre szabott és egyedi és vicces ismerkedő szöveget, és jól kiír majd egy kérdést a gyakorira, hogy "Miért ilyen fantáziátlanok a mai férfiak?"
Értelmesen sehogy, szóval ezen kár is parázni.
Írj rá valami sablon cuccot, aztán majd lesz valami. Mivel a társkeresőkön fent lévő csajok kb. 90%a ilyen, ezért lehet azzal próbálkozni, hogy megpróbálsz kikísérletezni egy jól működő sablont: 20-ra ráírsz az A verzióval, 20-ra a B-verzióval, 20-ra a C-verzióval, aztán nézed, hogy melyik válik be a legjobban.
Aztán idővel lesz egy használható sablonod, amivel már tudsz ilyen esetekben próbálkozni.
Én egy kicsit pozitívan állok hozzá: lehet,hogy nem akar magáról általánosságban közzétenni több információt és csak annak nyílik meg akit szimpatikusnak talál.
Ha hirdetnék én is ezt tenném: alapinformáció csak nagyon mértékletesen, aztán ha valaki rám ír még mindig eldönthetem mit, milyen tempóban osztok meg Vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!