Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! (19-25 között). Hogyan indítson nálatok beszélgetést egy fiú társkeresőn?
Figyelt kérdés
Tudom hogy én vagyok a férfi, és nekem kell kezdeményezni, de nem tudom hogy társkeresőn, online felületen mi is a legjobb módszer. Mi a legszimpatikusabb nektek? Nem előre begyakorolt kamu csajozós dumákra gondoltam, hanem egy egyszerű szia, aztán valami amivel már el lehet kezdeni beszélgetni? Tudnátok ötletet adni? 26F2016. jan. 9. 22:59
2/12 anonim válasza:
Szia, XY vagyok, van kedved beszélgetni?
3/12 anonim válasza:
szia! én neten ismertem meg a párom, nem társkeresőn, fb-n, de ő írt rám. egyszerűen csak annyival kezdte, hogy lenne-e kedvem ismerkedni. nem nyomult, nem mondott semmi kiábrándítót. kérdezgetett rólam, és néha csak annyit mondott,hogy milyen aranyosak a válaszaim. szóval csak légy nyitott, kedves és érdeklődő, DE nem nyomulós. kérdezz rá a hobbijaira, és mivel úgyis gép előtt vagy, gyorsan rá is tudsz keresni néhány olyan dologra, amit említ, és arról kicsit beszélni. hidd el, értékelni fogja, ha látja az érdeklődésedet.
21L
4/12 anonim válasza:
Tudjátok mi az érdekes? Amikor egy nő hangot ad annak a vágyának, hogy ismerkedne, vágyik a szerelemre, aztán elkezdesz vele beszélgetni és tiszta kérdezz-felelek az egész. Mintha te lennél az ügyeletes bohóc, akinek szórakoztatnia kéne őt...:D Néhányszor tapasztaltam már én is, és itt is, máshol is hallom sokaktól. És nem arról van szó, hogy unalmas lennél, mivel már a legelején is egyoldalú a dolog, tehát még csak nincs is elég infoja rólad, hogy unhatna...:D
5/12 anonim válasza:
#4: Engem interneten még sosem szórakoztatott nő egy-két kivételtől eltekintve, de a velük való csevegés alatt is oda-vissza pattogott a labda, szóval valóban élvezetes társalgások voltak (szökőévenként egyszer). Tőlem viszont megkövetelik, hogy csörgősipkában, mint egy hibbant, félcédulás rajzfilmfigura durrogjam körbe őket "szereted a halrudit?" népszerűségű gyilkos poénokkal. Én miért nem követelhetem meg tőlük? Savanyúak mind, mint a tömény ecet. A viccet sem értik. (Lásd: Dzsegjuör kérdése jó 2-3 órával ezelőtt.) :D
7/12 anonim válasza:
Teljesen mindegy. A lényeg, hogy nézz ki jól a képeiden.
9/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Megpróbáltam, köszöntem, bemutatkoztam, és megkérdeztem h nincs-e kedve beszélgetni. elolvasta de nem válaszolt. :D
2016. jan. 11. 08:13
10/12 anonim válasza:
Mert nem tetszel neki külsőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!