Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Létezik olyan, hogy társkeresö...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan, hogy társkeresön egy szép fiatal lány pasikat keres arra, hogy leszopja őket?

Figyelt kérdés

Vagy ez valami roma mentalitású prostituciós csőbehuzás?

Hogy feljön a csaj, utána meg a pereputty és lerámolják az embert?

Mert azért elég valotlan, hogy egy szép fiatal lány azt mondja, hogy neki mindegy, csak szopassák...homokosok adják ezt ilyen könnyen...

Egyébként egy másik társkeresön meg cipő szaglászó fétises jócsaj volt.

Mondjuk azt még megértem, de szopásra találni valakit az nem nagy cucc egy szép lánynak...nem értem, hogy akkor miért nem válogat

2015. dec. 25. 12:12
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem csak egy unatkozó éjjeli őr az.
2015. dec. 25. 12:16
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerintem van ilyen, de megkéri az árát is.
2015. dec. 25. 12:33
 3/7 A kérdező kommentje:
hát ez fogadkozik, hogy őőőő aztán nem kér pénzt
2015. dec. 25. 12:37
 4/7 RRR ***** válasza:

nem

vagy egy bányarém,vagy pasi,vagy amit írtál

2015. dec. 25. 13:17
 5/7 anonim ***** válasza:
Dobd a linket ;)
2015. dec. 25. 14:25
 6/7 A kérdező kommentje:
hát öreg....keressél magadnak...én 2 napja ülök itt, és nyomok 3 társkeresöt, hogy hátha beakad valaki
2015. dec. 25. 14:28
 7/7 anonim válasza:
Boldog karácsonyt.
2015. dec. 25. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!