Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindenhol ennyire elterjedt, megszokott a szexuális zaklatás? Ti mit tapasztaltatok ebben a témában?
Én azt vettem észre, hogy ez már szinte elfogadott, de én értetlenül állok a téma fölött.
Amikor még általános iskolába jártam, nem volt annál természetesebb látvány, minthogy ott trónol egy lány egy random srác ölében, egy másik fiú, rácsap egy másik leányzó fenekére, a harmadik meg már itt is van, hogy megjegyezze nem bírja nem megfogni a melleimet. Azt meg már meg le sem írja szívesen az ember mi történik ha egy osztálykiránduláson, medence közelben fürdőruhát merészel felvenni. Bámulások, perverz megjegyzések után az ember lánya inkább átöltözik, mire bejönnek a szobájába az ágyra húzzák, s még durvább utalást tesznek arra a közeljövőre nézve ami reményeik szerint beteljesül. És ez még csak általános iskola, tizenkét, tizenhárom éves gyerekek. Még is ezt lehet tapasztalni.
Azt hittem ez gimnáziumra teljesen el fog tűnni, ha precedens tanuló nem a helyi gyűjtőbe tervez menni, és egy tekintélyes iskolába nyer felvételt. De ez nem így van. Ugyan az atmoszféra sokkal egészségesebb, és valamennyivel szofisztikáltabban fejezi ki magát a társaság ugyanúgy találkozni szexuális zaklatással, mégpedig napi rendszerességgel. Azonban szerencsére csak megjegyzésekkel, a tettlegesség itt teljesen eltűnt, de azért tudnék mesélni.
Kíváncsi lennék rá, ti mit tapasztaltok? Kevésbé jó iskolákban, másabb közegben az ilyesmi még erőteljesebb? Szerintetek miért megszokott, szinte elfogatott az ilyesmi, illetve ti folyattatok le már ilyesmit, tetetek, mondattok már ebbe a kategóriába tartozó dolgot valakivel, és hogy fogadtátok ha veletek tették? Illetve nekem feltűnt, hogy a kapcsolatban lévő srácok semmivel sem visszafogadtabbak ilyen téren, sőt. Szerintem ez kicsit elkeserítő.
Arra is kíváncsi lennék, ti mit gondoltok, egyes lányok valóban élvezik az ilyesmit, innen nyerik az önbizalmukat, kívülről keresnek megerősítést? Nektek is feltűnt már hogy sokszor, szinte még kéretik is magukat?
16/L
Gyerekek. És én nem vagyok olyan,aki a fiatalabbakat lenézné,de ez tényleg csak ennyi. Hormonok tombolnak,hangosak,mert ennyire futja.
Nem tudsz mit csinálni,a vallásos sulikban is van ilyen.
Tudom, hogy a hormonok a fő mozgató rúgói az egésznek, de bárki tudja magát kontrollálni ha akarja, én viszont attól tartok, hogy nem akarják, nincs is szükség rá, hogy kontrollálják magukat, hisz mindenki elfogadja az ilyesmit, nem kínos megjegyzéseket tenni valakinek, zavarba hozni.
Azt meg magam is tudom, hogy szexuális zaklatás vallásos iskolákba is előfordul, nekem is egy olyan borzadály helyről volt szerencsém szabadulni.
Vallásos iskolában is ugyanúgy megy ez, hidd el, mint a többi rendes gimnáziumban. (Tudom, mert oda járok). Hormonok,kíváncsiság, vágy, stb...
Mi, lányok, gyakorlatilag folyamatosan ki vagyunk téve mai értelemben a szexuális zaklatásnak, de sajnos az a tapasztalatom, hogyha nem Jaba mondja ezeket a dolgokat, és ha nem túlságosan durva és bántó, és egy idő után éazre is veszi magát az illető, akkor sokaknak (sokunknak) nincsen nagyon ellenére.
Viszont azt is meg kell jegyeznem a fiúknak, hogy lehet, hogy a lány mosolyog egyet a 'találó' beszólásokon, a vagányabbak el is küldik őket és úgy tesznek, mintha nem is érdekelné őket többet, de az ilyen dolgok egy lánynak nagyon rosszul tudnak esni.
De miért akarnák?
Ezt látják a csordától.
Aki nem azonosul,az különc lesz. Ami egyébként nem baj :)
A különc nem birka és jelen esetben érettebb is náluk.
egy állat minél idösebb annál inkább üzekedne amig bír...
Mit is vársz a világtól? Több ezer éve ez megy...
Önkontrolja hogy lehetne már egy embernek? Nem Jedi-k, és látod mi lett a Jedi-kkel is...
Nagyon nö központu az iras (jo persze leányként...) de még jó hogy irtad a kéretést, mert nem csak férfi általi zaklatás létezik a világon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!