Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Társkeresőn érdemes ismerkedni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Társkeresőn érdemes ismerkedni?

Figyelt kérdés
Mert úgy hallottam ott csak olyan pasik vannak,akikkel valami nincs rendbe.

2015. dec. 22. 17:20
 1/9 anonim ***** válasza:
91%

Hány éves vagy? Itt is lehet ismerkedni :P

22f

2015. dec. 22. 17:21
 2/9 anonim ***** válasza:
0%
Társkeresőn még a nők is a farkukat verik, miközben tíz évvel fiatalabbnak állítják be magukat neked, hamis profilfotók mögött nyáladzva.
2015. dec. 22. 17:22
 3/9 anonim ***** válasza:
42%
Érdemes, és nem tudom, hol hallod, de érdemes lenne megválogatnod, hogy miket hiszel el.
2015. dec. 22. 17:23
 4/9 anonim ***** válasza:
Én teljesen normális vagyok, habár fent vagyok 1-2 társkeresőn, de szinte csak poénból. 18f
2015. dec. 22. 17:51
 5/9 anonim ***** válasza:
Ott olyan pasik és csajok vannak, akik élőben nem tudnak csajozni/pasizni.
2015. dec. 22. 18:00
 6/9 anonim ***** válasza:

Lehet ott is ismerkedni, van pár értelmes, rendes srác ott is. Viszont ne zárd ki a lehetőségét, hogy máshol is ismerkedj.

Itt is szokták írni, hogy vagyunk páran akik viszonylag normálisak, erre mindig lehurrognak minket, hogy itt nem akar. Pedig ha valóban ismerkedni akar valaki akkor bárhol megteszi azt.

Szóval ne add fel, és a lehetőséget add meg mindenkinek.

24F

2015. dec. 22. 18:15
 7/9 anonim ***** válasza:

Próbáltam, de nekem ott sose jött össze semmi (jó, nem is nagyon törtem magam, ez igaz), de másokról tudom, hogy bevált nekik. Talán egy kísérletet neked is megér a dolog.

26F

2015. dec. 22. 18:57
 8/9 anonim ***** válasza:
Ez hülyeség! Kényelmes, gyors, es a 21. Században élünk mar egy ideje. Ha pl komolyabb kapcsolat akarok az hogy fog összejönni pl egy szórakozóhelyen? Hagyjuk mar.
2015. dec. 22. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!