Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tippek? Praktikák? Nőként hogy tudassam a férfival hogy tetszik nekem, van nálam esélye, akár többet is szeretnék tőle. Írásban egy beszélgetés során és személyesen ha össze futunk. Miket mondjak, milyen jeleket tegyek?
Gondolod, hogy ha nekünk kell megmondani, hogy hogy viselkedj és hogyan trükközz meg jelezgess, ő meg fogja érteni, észre fogja venni? Ehh...
Ez a felnőtt kategória, legyetek egyenesek, egyértelműek. Ez a játszmázás annyira unalmas..
Amit kettes mond, személy szerint ostobaságnak gondolom. Elég szar világ az, ahol egy mosoly már felhívás keringőre. Én ezt pusztán kedvességnek tudom be és maximum kedvességgel reagálom le, ami teljesen baráti. Ha nincs konkrétan kimondva, vagy minimum nem kezd hozzám bújni/simogatni, nem fogom venni a lapot. A nők ugyanis imádják előadni, hogy hát ők nem is úgy gondolták, csak ilyen a természetük. Tehát ha rám hallgatsz, akkor közvetlen leszel vele és ami a szíveden, az a szádon.
28/F
Nokent mondom: ha nincs meg a kesztetes, akkor nem lehet olyan komoly a dolog.
En eleg konkret tudok lenni. Miert nem irom le, hogy csinalom? Azert, mert szemely- es szituaciofuggo.
A ketertemlu, jatekos megjegyzesek altalaban mukodnek, meg a sok mosolygas. Szoljatok, pasik, ha tevedek.
Amikor találkoztok, megfogod a farkát.
Érteni fogja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!