Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találkoztatok már olyan férfival, akivel nem lehet őszintén, komoly dolgokról beszélni? Ilyenkor mi a megoldás?
Többször elmondtam neki őszintén, hogy mi a problémám, nem vagyok boldog vele, nem foglalkozik velem, nem figyelmes, több törődésre vágynék, több szexre, stb., de semmi reakció, olyan, mintha nem venné ezeket komolyan.
Nem viccesen mondom, nem telefonon vagy üzenetbe, hanem személyesen, leülünk és úgy.
Viszont azt érzem sokadik ilyen alkalom után, hogy ő ezt hisztinek veszi.
Elvileg szeret, bár mostanában ugye ezt egyáltalán nem érzem, ezt is őszintén elmondtam neki, de semmi reakció nem volt igazából..
A nyaralást napi szinten mondja, hogy le kellene foglalni, de így hogy ?!
Az összeköltözésre is most mondott igent, de így nem tudom, hogy van e értelme.
Mindentől elmegy a kedvem, találkozni sem szeretnék így vele, semmi értelme szerintem.
Tegnap este a mondandóm közepén felállt, kiment a szobából, annak ellenére, hogy kissé flegmán odamondtam neki, hogy "Köszi, hogy megtisztelsz a figyelmeddel"..
Tanácstalan vagyok teljesen, ha már az őszinte kommunikáció sem működik, hogy tudnám közölni felé az érzéseimet és hogy nem érzem így jól magam? :(
Megcsalni nem fogom, szakítani nem akarok, nem értem őt.. régebb óta vagyunk együtt, huszonévesek vagyunk, ilyet még nem tapasztaltam a részéről.
Bocsánat, hogy csak a rosszakat írtam le, de eléggé összegyűltek most bennem a dolgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!