Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak panaszkodni szeretnék,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak panaszkodni szeretnék, hogy a fiúknak miért a jégcsap lányok kellenek?

Figyelt kérdés
2020. okt. 19. 00:11
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
82%

Nem jönnének össze. Mivel sokaknak nincs önbizalmuk egy olyan nőhöz. A környezetemben is ismerek olyan nőt aki lehetne akár Palvin Barbi is olyan szép, egyetemet is végzett, kedves is. Mégis megkapta pár exétől, hogy zavarják, hogy mindenki őt nézi és nincs önbizalmuk mellette.

Arra, hogy kinek hány kapcsolata volt miért kéne válaszolnunk? Ez magánügy és nem a kérdéshez tartozik. Én se kérdezek tőled személyes kérdéseket.

2020. okt. 19. 02:40
 22/32 anonim ***** válasza:
49%

Jajj, ne... Ne nyomjuk már ezeket a felesleges meséket. Lassan azt is belemagyarázzátok a megkeseredettségetekbe, hogy a férfiaknak nem kellenek a szép és okos nők. A valóságban széttépik őket. Volt nekem is nagyon szép és okos barátnőm, gyakorlatilag naponta próbálkoztak nála.

És nekem sem volt a világon a legnagyobb önbizalmam. Sőt, ilyen esetben a legtöbb férfi tojik az önbizalmára és összeteszi a két kezét, hogy milyen top nőt tudott megkapni. Sőt, sokaknak ez dobja meg igazán az önbizalmát.

Szóval, ne próbáljuk már lenyomni olyat az emberek torkán, ami egyértelműen csak az egyéni frusztrációidról szól. Ja, annyira jellemző pasiknál, hogy odaállnak a barátnőjük elé, hogy: "Drágám, túl szép vagy, nem kellesz". Ja, nem, egyáltalán nem jellemző.

Nem, nem kell válaszolnod a neked feltett kérdésre. Csak rámutatott volna, hogy mennyire logikátlanságot írsz és mennyire nem stimmel valami a kapcsolatépítésedben. De, nyugi. Azzal, hogy nem válaszoltál, hanem csak újra a logikátlan frusztrációd írtad le, teljes mértékben megadtad a kérdésre a tényleges választ.

És de, ha már idebököd, hogy a férfiaknak milyen nő kell, akkor simán hozzátartozik a témához, hogy a SAJÁT bőrödön ezt hogy tapasztaltad. És ja, tényleg nem kérdezel tőlem személyeset, csak megkérdezed, hogy tudok e olvasni.

2020. okt. 19. 02:49
 23/32 anonim ***** válasza:
77%

Akinek önbizalma van és van is mire, az meg tudna tartani egy Palvin Barbi kaliberű lányt. Aki a tescoban eladó, az nem. Ezen nincs mit ragozni.

Örülök, hogy megválaszoltam a semmivel.🤦‍♀️

Mivel két válaszból is értetlenkedtél, ezért kérdeztem ilyet. A volt-e párkapcsolatod még mindig jóval személyesebb jellegű kérdés. Nem tehetek róla, ha nem érzed.

2020. okt. 19. 03:00
 24/32 anonim ***** válasza:
60%

Akár van önbizalma az embernek, akár nincs, ha két ember közül választhat, akkor a jobbat választja. Azt, aki szebb és okosabb. A szépérzék, a többre vágyás és hasonlók teljesen függetlenek attól, hogy épp milyen helyzetben van az ember.

(Ráadásul, a válaszod különösen vicces annak tükrében, hogy mennyien állítják itt azt, hogy 100 kilós, csóri, ronda férfiak is palvinbarbira csorgatják a nyálukat és elvárásuk, hogy olyan nőjük legyen.)

Értetlenkedés nem történt. Az, hogy képtelen vagy válaszolni egy kérdésre, mert az szépen megmutatja, hogy miért azt válaszoltad, amit, az nem értetlenkedés.

Ha ennyire zavar egy tök egyszerű személyes kérdés, amire az emberek több, mint 90%-a lazán válaszol, de te nem, akkor kérlek, a személyes sérelmeidből eredő frusztrációid se terjeszd olyan lelkesen.

Köszönöm!

2020. okt. 19. 03:08
 25/32 anonim ***** válasza:
57%

Csorgatják a nyálukat, még szép. De ha élhetnének a lehetőséggel, inkább megfutamodnának. Hiszen írtam, hogy járt egy közeli ismerősöm. A "túl jó vagy hozzám" nem csak egy városi legenda. Önbizalomhiányosan te hogy éreznéd magad, ha Brad Pitt(csak egy példa, mert őt szokták úgy emlegetni, mint a pasik gyöngyszemét) barátnője lehetnél? Gondolom nem bíznál abban, hogy te leszel élete szerelme és attól félnél elhagy, mert a legtökéletesebbet is magkaphatja. Ezért inkább előbb lépsz le, és keresel olyat, akivel egy szinten vagytok.

Nem vagyok képtelen válaszolni rá, egyszerűen nem értem még mindig, hogy ennek mi köze ide? A kérdés nem az én vagy mások párkapcsolatiról szól és a lehetőséget sem akarom megadni egy ismeretlennek arra, hogy téves következtetéseket vonjon le az én párkapcsolatomból.

2020. okt. 19. 03:17
 26/32 anonim ***** válasza:
37%
Nekem jégcsap sose kellett, bármennyire is szép volt, undorít. 30f
2020. okt. 19. 05:24
 27/32 anonim ***** válasza:
Mert az elérhetetlenség vonzó számukra.
2020. okt. 19. 05:31
 28/32 anonim ***** válasza:
49%

Nem, nekünk az irányító, lekezelő, pökhendi hajlammal megáldott nő kell...

Ja, mégsem.

Válasz ez az "irányítható" típusú lányokra, hogy nekünk csak ilyen kell.

Bocs, de neveletlen taplókkal senki se kíván együtt élni, akár férfi, akár nő.

2020. okt. 19. 08:32
 29/32 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem férfija válogatja. Én egyáltalán nem vagyok jégcsap (sőt, inkább az ellenpont vagyok- mi a jégcsap ellentettje? Meleg tócsa? :D ), és soha nem volt problémám a párkereséssel. Én is megkaptam már persze, hogy túl ez vagy az vagyok, de kit érdekel? Akinek a hűvös, távolágtartó, rideg nő kell, az nem fog velem kezdeni, vagy ha mégis, akkor az az ő önismeretének hiánya. De van épp elég férfi, akinek nem "jégcsapokra" van szüksége. Szóval magamból kiindulva a panaszkodásodnak semmi alapja nincs.
2020. okt. 19. 09:02
 30/32 anonim ***** válasza:
100%

Az a jó abban, hogy sokféle nő van, hogy sokféle férfi találhat olyat, aki tetszik. :)

Nem ertem, miért kell leszólni a másik választását.

2020. okt. 19. 09:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!