Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet tartásom úgy, hogy közben ne legyek jégcsap?
Ne csak olyanokkal kezdj talán,akik jajj szépfiúk kívülről persze,de belül üresek fejben...
Nos ha egy értelmessel kezdenél,nem lenne ilyen gond.
Jól csinálnád eddig is,ha nem butákkal kezdenél.
Ne haragudj, de második randin ne dugj senkivel, főleg ne vallj szerelmet, mert hihetetlen. Csak kétségbeesettnek tunsz.
Mással miért nem ismetkedssz? Tudod, seggnyalo kutyájuk, lehet már van.
Tényleg rosszul csinálod, de nagyon. Nem hazudni kell nyilván, de te a másik véglet vagy.
Lefutottam már én is sokszor ezeket a köröket.
Legjobb amit tehetsz, hogy kegyetlen önvizsgálatba kezdesz(javaslom az enneagramot, nekem sokat segített).
Pl miért vagy szeretethiányos? A családoddal milyen a kapcsolatod? Kit/mit akarsz pótolni a fiúkkal?
Fontos, hogy szabj határokat és ne szeress bele olyanba, aki manipulálni akar. Erre is idővel rá lehet jönni, hogy ki az aki manipulál és ki nem.
Pl ha van egy rossz érzésed az illetővel szemben, vagy érzelmi zsarolós dumát nyomatja, akkor ott gázok vannak.
Illetve egy idegennek ne adj magadból túl sokat. Semmi értelme, hogy 100%-ig kitárulkozol és 2 alkalom után otthagy.
Másrészt, ha nehéz is, de legalább az első 3 randit próbáld meg semleges helyre szervezni és ne hagyd, hogy lakásra csábítson. Abból már úgyis az lesz, hogy gerincre vág és soha többé nem jelentkezik.
Egyébként vicces, de pl én se szeretem az olyan férfiakat, akik bármit megtesznek azért, hogy a kedvemben járjanak és kb felajánlják magukat. Akkor a férfiak hogy viszonyuljon az ilyen nőkhöz, akik szintén odavetik magukat?
Buta vagy, ne haragudj. Amiket leírtál nem negítavumként kéne, hogy említsd, hanem épp ellenkezőleg.
"Emiatt van, hogy én is írok a másikra, én keresem, stb."
Ne haragudj, de ha nem így lenne ismerkedés során, idejekorán az egész abbamaradna részemről, mert senkinél nem kaparok egyoldalúan. Nem kéne játszmázni, mint az ostoba tini meg huszonéves kislányok többsége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!