Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan lehet tartásom úgy,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet tartásom úgy, hogy közben ne legyek jégcsap?

Figyelt kérdés
Mindig hamar beleélem magam már a második randin is az ismerkedésbe. Emiatt van, hogy én is írok a másikra, én keresem, stb. Túlságosan is odaadó vagyok, egy barátnőm szerint odavetem magam nagyon hamar a férfiak elé mert túlságosan is szeretetre vágyom és nem adok nekik "feladatot". Hamar kiterítem a kártyáim, elmondom ha megkedveltem őket vagy hogy mással nem ismerkedek és emiatt gyorsan dobnak is. Hogyan kell ezt jól csinálni?
2017. aug. 27. 11:50
 1/9 anonim ***** válasza:
Szerintem nem úgy, hogy nem önmagadat adod. Legyél olyan, aki vagy. Mi értelme, ha a másik egy álarcot ismer és szeret meg? Az nem te vagy. Csak azzal foglalkozz, aki képes olyannak szeretni, amilyen vagy. Add önmagad. Ahogy eddig. Azzal meg ne is foglalkozz, aki a milyenséged miatt eldob.
2017. aug. 27. 12:00
 2/9 anonim ***** válasza:
ilyen vagy és kész...ha ezt nem értékelik az nem a te hibád...majd jön olyan aki értékeli
2017. aug. 27. 12:02
 3/9 anonim ***** válasza:
Ne add magad könnyen. Attól még lehetsz önmagad. És ne keresd a fiút. Jön az magától is.
2017. aug. 27. 12:04
 4/9 anonim ***** válasza:
0%

Ne csak olyanokkal kezdj talán,akik jajj szépfiúk kívülről persze,de belül üresek fejben...

Nos ha egy értelmessel kezdenél,nem lenne ilyen gond.

Jól csinálnád eddig is,ha nem butákkal kezdenél.

2017. aug. 27. 12:10
 5/9 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, de második randin ne dugj senkivel, főleg ne vallj szerelmet, mert hihetetlen. Csak kétségbeesettnek tunsz.

Mással miért nem ismetkedssz? Tudod, seggnyalo kutyájuk, lehet már van.

Tényleg rosszul csinálod, de nagyon. Nem hazudni kell nyilván, de te a másik véglet vagy.

2017. aug. 27. 12:50
 6/9 anonim ***** válasza:
Ja, es miért baj, ha valaki jegcsapnak nevez? Inkább mint az a kétségbeesett futás, ami csinálsz.
2017. aug. 27. 12:51
 7/9 anonim ***** válasza:

Lefutottam már én is sokszor ezeket a köröket.

Legjobb amit tehetsz, hogy kegyetlen önvizsgálatba kezdesz(javaslom az enneagramot, nekem sokat segített).

Pl miért vagy szeretethiányos? A családoddal milyen a kapcsolatod? Kit/mit akarsz pótolni a fiúkkal?

Fontos, hogy szabj határokat és ne szeress bele olyanba, aki manipulálni akar. Erre is idővel rá lehet jönni, hogy ki az aki manipulál és ki nem.

Pl ha van egy rossz érzésed az illetővel szemben, vagy érzelmi zsarolós dumát nyomatja, akkor ott gázok vannak.

Illetve egy idegennek ne adj magadból túl sokat. Semmi értelme, hogy 100%-ig kitárulkozol és 2 alkalom után otthagy.

Másrészt, ha nehéz is, de legalább az első 3 randit próbáld meg semleges helyre szervezni és ne hagyd, hogy lakásra csábítson. Abból már úgyis az lesz, hogy gerincre vág és soha többé nem jelentkezik.

Egyébként vicces, de pl én se szeretem az olyan férfiakat, akik bármit megtesznek azért, hogy a kedvemben járjanak és kb felajánlják magukat. Akkor a férfiak hogy viszonyuljon az ilyen nőkhöz, akik szintén odavetik magukat?

2017. aug. 27. 14:45
 8/9 A kérdező kommentje:
Jaj nem! Lefeküdni 3. randiig nem is szoktam, az nekem gyors. Nem ìgy értettem az odaadást. Utolsò válaszolònak köszönöm. Akik azt ìrják hogy ne változzak, az nem megoldás. Nem jò, hogy ilyen vagyok mert kihasználnak és nem becsülnek meg.
2017. aug. 27. 22:05
 9/9 anonim ***** válasza:

Buta vagy, ne haragudj. Amiket leírtál nem negítavumként kéne, hogy említsd, hanem épp ellenkezőleg.

"Emiatt van, hogy én is írok a másikra, én keresem, stb."

Ne haragudj, de ha nem így lenne ismerkedés során, idejekorán az egész abbamaradna részemről, mert senkinél nem kaparok egyoldalúan. Nem kéne játszmázni, mint az ostoba tini meg huszonéves kislányok többsége.

2017. aug. 27. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!