Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minek legyen tartásom, ha azzal se megyek semmire?
Mondják sokan, meg itt is szoktam olvasni, hogy egy nőnek legyen tartása, és nem menjen bele szexkalandokba. De úgy meg soha egyszer nem tudnék szexelni senkivel, mert kapcsolatra senkinek sem kellek. És hát én sosem voltam az a prűd csaj, nekem nagyon fontos a szex.
Még nem volt alkalmi kalandom, de tervezek most lefeküdni valakivel, mert már elegem lett. Minek kéressem magam, ha úgy sem küzd értem senki?
Igen, tartottam már önvizsgálatot, de már hányszor... És fogalmam sincs, mi lehet a baj velem, pedig ismeretlenekkel is beszélgettem már sokszor ilyenekről, és mindenki azt mondja, hogy szép vagyok, csinos, intelligens, kedves, stb. De ezek szerint mégis csak visszataszító lehetek, de már hozzászoktam.
21L
Nem tudjuk ennyiből, hogy mi lehet veled a gond.
A tartás pedig önmagadnak kellene, hogy fontos legyen.
26/F
meddig jutottál ismerkedésnél?
te döntöd el, hogy neked hogy jobb, ha szeretnéd élj így :)
a te életed, a te boldogságod...csak később meg ne bánd...
23F
Figyelj, a te életed, nekem marhára ellenszenves ha egy lányról kiderül, hogy szexkapcsolatban van, el mondom, hogy miért.
Valószínűleg neked nem érzelmi alapon működik a szeretkezés, hanem csak ösztönösen.
Nem akarlak ezzel a mondattal megbántani, de az embereket az különbözteti meg az állatoktól, hogy tudnak parancsolni a vágyaiknak, ösztöneiknek. Nálad ezt nem igazán látom.
És a legfontosabb. Ahelyett, hogy te is törekednél arra, hogy kialakuljon egy normális párkapcsolat, ehelyett a könnyebb utat választod, mert látszik, hogy vágysz a kapcsolatra is, de tenni nem teszel érte.
Emellett, ha belemész egy ilyen kapcsolatba, akkor nyilván kielégülsz, és elkényelmesedsz, mert hát van aki heti 2-szer kielégít téged, akkor minek kéne kapcsolat? Ezzel a gondolkodással sajnos nagy baj van, hiszen ezt egy ideig lehet csinálni, de bárki bármit mond, egy nőnek 22-30 éves kora között kell megtalálnia a jövendőbelijét, mert utána már nem lesz annyira kelendő. Míg ezzel szemben ha egy férfinek 40 évesen is elég házasodni. Szóval te döntésed,de én azt javaslom, hogy próbálj inkább normális kapcsolatot kialakítani, közvetlennek lenni, és sokat mosolyogni, ahelyett hogy valaki dugópajtija lennél. 23/F
"Mondják sokan, meg itt is szoktam olvasni, hogy egy nőnek legyen tartása, és nem menjen bele szexkalandokba"
Lehet mondják, de ennek semmi köze a tartáshoz. Mindenkinek saját élete van, azzal fekszik le akivel csak akar. Ehhez igazából senkinek semmi köze nincs.
"Minek kéressem magam, ha úgy sem küzd értem senki? "
Kéretni magad? Hát talán ez a probléma forrása, hogy mint említetted "mert kapcsolatra senkinek sem kellek". Ha a kéretést úgy érted ahogy én azt elképzelem az nagyon ellenszenves "tulajdonság" szerintem. Én például nem igazán kezdeményeznék semmilyen téren olyan nőnél aki kéreti magát, meg teszi a fejét, hogy ő nő, és ettől különlegesnek gondolja magát akinek könyörögni kell..
" pedig ismeretlenekkel is beszélgettem már sokszor ilyenekről, és mindenki azt mondja, hogy szép vagyok, csinos, intelligens, kedves"
Egy ismeretlen ember nem tudja eldönteni, hogy intelligens vagy-e vagy sem. Max rövid benyomás alapján tud valamit mondani, de annak lehet köze sincs a valósághoz.
Pont, hogy nagyon is sokat teszek mindig a dolgokért, én is keresem a pasit, én is hívtam már el valakit találkozni, nagyon közvetlen vagyok, stb, de nincs eredménye, csak annak, ha szarok a fejükre, mert akkor egyből írogatnak érdekes módon...
Nekem a szexhez nem kell szerelmesnek lenni, de azért kedvelnem kell a másikat, annyi nem elég, hogy külsőre bejön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!