Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minek legyen tartásom, ha azzal se megyek semmire?
Mondják sokan, meg itt is szoktam olvasni, hogy egy nőnek legyen tartása, és nem menjen bele szexkalandokba. De úgy meg soha egyszer nem tudnék szexelni senkivel, mert kapcsolatra senkinek sem kellek. És hát én sosem voltam az a prűd csaj, nekem nagyon fontos a szex.
Még nem volt alkalmi kalandom, de tervezek most lefeküdni valakivel, mert már elegem lett. Minek kéressem magam, ha úgy sem küzd értem senki?
Igen, tartottam már önvizsgálatot, de már hányszor... És fogalmam sincs, mi lehet a baj velem, pedig ismeretlenekkel is beszélgettem már sokszor ilyenekről, és mindenki azt mondja, hogy szép vagyok, csinos, intelligens, kedves, stb. De ezek szerint mégis csak visszataszító lehetek, de már hozzászoktam.
21L
Murphy törvénye, hogy minél jobban be szeretnél pasizni, annál inkább nem sikerül.
Látszik a szemedben, a mozdulataidban, a hanghordozásodban, hogy "el akarod adni magad" - és a pasik behúzzák a kéziféket.
Szóval, ne görcsölj azon, hogy nincs kapcsolatod. Ha összejössz valakivel, figyeld meg, azonnal bevonzod a jobbnál jobb pasikat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!