Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Minek legyen tartásom, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minek legyen tartásom, ha azzal se megyek semmire?

Figyelt kérdés

Mondják sokan, meg itt is szoktam olvasni, hogy egy nőnek legyen tartása, és nem menjen bele szexkalandokba. De úgy meg soha egyszer nem tudnék szexelni senkivel, mert kapcsolatra senkinek sem kellek. És hát én sosem voltam az a prűd csaj, nekem nagyon fontos a szex.

Még nem volt alkalmi kalandom, de tervezek most lefeküdni valakivel, mert már elegem lett. Minek kéressem magam, ha úgy sem küzd értem senki?

Igen, tartottam már önvizsgálatot, de már hányszor... És fogalmam sincs, mi lehet a baj velem, pedig ismeretlenekkel is beszélgettem már sokszor ilyenekről, és mindenki azt mondja, hogy szép vagyok, csinos, intelligens, kedves, stb. De ezek szerint mégis csak visszataszító lehetek, de már hozzászoktam.

21L

2016. júl. 18. 11:50
1 2 3
 11/22 Noblesse Oblige ***** válasza:
100%

Szerintem a tartás nem szabad, hogy egy külső kényszer legyen, hanem egy belső dolog. Az magad miatt kell, hogy fontos legyen és ne azért, mert mások mondják.

Kéretni felesleges a fiúkat, a kölcsönösséget látod úgyis.

Szerintem nem könnyű a párunkat megtalálni, akivel kölcsönösek a dolgok és össze is passzolunk. Akivel működik a dolog.

Ha neked igényed van a szexre, akkor szexelj. A saját morálodnak felelj meg ne másénak.

2016. júl. 18. 12:11
 12/22 anonim ***** válasza:

Nincs veled baj. :)

23/F

2016. júl. 18. 12:12
 13/22 anonim ***** válasza:
Akkor sajnos nem tudom mi lehet a gond, nem tudom milyen férfiak az eseteid, de ha tényleg olyan vagy, mint amit leírtál, akkor válogatnod kéne a srácok közül, akik komoly kapcsolatot akarnak.
2016. júl. 18. 12:13
 14/22 anonim ***** válasza:
52%

Könnyen sülhet el úgy a dolog, hogy a pasik egymásnak adják át a helyet az ágyadban. De kapcsolatra még kevésbé fogsz kelleni. Elvégre az ilyen "mindenki macája" típusú csajokat igen kevesen szeretnék maguk mellé... de ha ingyen van, egy dugásra jó lesz.

Tartásod azért legyen, mert nő vagy, és nem lábtörlő. Ez pedig egyéjszakás kalandban is baromi nagy különbség!

2016. júl. 18. 12:14
 15/22 anonim ***** válasza:

Ahogy írod, szép, csinos, intelligens, kedves vagy. Ez sok fiút elég könnyen meghátráltat, úgymond lehet, hogy "túl nagy falatnak" tünsz.

Ez nem lényeges, a párod így is meg fogod találni, csak idő kérdése. Vagy ő talál meg téged..

Ha pedig szexelni szeretnél, akkor keress valakit, akit kicsit megismersz, bejön külsőre, kedveled is, aztán uccu neki.

VISZONT. Ne az miatt feküdj össze akárkivel is, merthogy neked "már eleged lett".... Szerintem ezt a részét felejtsd el. Sz@rul hangzik, kétlem, hogy így kellene hozzáállnod.

Üdv.

2016. júl. 18. 12:16
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

" az embereket az különbözteti meg az állatoktól, hogy tudnak parancsolni a vágyaiknak, ösztöneiknek"

ez meg micsoda??? szerintem aki elnyomja a vágyait, és az ösztöneire sem hallgat az iszonyatosan frusztrált besavanyodott ember lesz örömök, boldogság, elégedettség nélkül. Nemár hogy ettől legyél ember. szerintem igenis mindenki élje ki a vágyait és csinálja amit az ösztönei súgnak!

2016. júl. 18. 12:17
 17/22 anonim ***** válasza:
Tedd azt amit te akarsz. Attól még lesz tartásod ha lefekszel azzal akit kívánsz. Az csak szex, testiség és élvezet. Ne gondold túl és ne érdekeljen más véleménye. A te életed nem másé.
2016. júl. 18. 12:23
 18/22 anonim ***** válasza:
Nézd, egy életed van, éld úgy, ahogy neked tetszik. Ha megunod a sok kalandot, akkor majd nem csinálod, és kész. Ha szexet akarsz, akkor szexelj nyugodtan, nincs abban semmi rossz.
2016. júl. 18. 12:24
 19/22 anonim ***** válasza:
50%

Önmagadért.

F

2016. júl. 18. 12:31
 20/22 anonim ***** válasza:

Ne másoknak akarj már megfelelni,hanem saját magadnak! Ha te úgy érzed,hogy azzal jobban érzed magad,hogy szexkalandokba mész bele,az a saját döntésed,csak vállald érte a felelősséget!

Nem tudom,szerintem azzal nem oldódna meg semmi,hogy lefekszel valakivel csak úgy,mert akárki akármit mond a szex érzelem nélkül szart se ér.De mindegy,próbáld ki,s majd eldöntöd kell-e ez neked vagy sem.

2016. júl. 18. 12:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!