Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az a lány, akibe szerelmes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az a lány, akibe szerelmes vagyok ki ment Angliába, és most nem reagál semmire se amit írok neki. Ennyire csődtömeg vagyok?

Figyelt kérdés
Nem elég, hogy kint már az első héten összejött valami feketével. És nem ír vissza a chaten, a kommentjeimre se add választ ha magyarul írok neki. Bezzeg az új haverjainak válaszol, de angolul.
2015. szept. 16. 13:51
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

az újdonság varázsa elvarázsolta nem ér rád...te csak egy kolonc vagy a nyakán...ő valószínűleg NEM szerelmes beléd...

22F

2015. szept. 16. 13:52
 2/12 A kérdező kommentje:
Emlékszem előtte még jóba voltunk. Jártunk bulizni, ilyesmi.
2015. szept. 16. 14:04
 3/12 anonim ***** válasza:
nincs rád ideje...
2015. szept. 16. 14:06
 4/12 A kérdező kommentje:
Bezzeg a sok indiaira meg arabra van.
2015. szept. 16. 14:08
 5/12 A kérdező kommentje:
Ennyire kilátástalan meg depressziós már régen voltam.
2015. szept. 16. 14:09
 6/12 anonim ***** válasza:
keress olyat akinek fontos vagy :)
2015. szept. 16. 14:12
 7/12 anonim ***** válasza:
Nemigazán értelek, mi a kérdés. A csaj odakint összejött mással. A bőrszín tökmindegy. Mit akarsz még ezek után tőle? Van valakije, tudja, hogy te odavagy érte. Nem reagál, mert nem akar hamis ábrándokban ringatni, inkább azt akarja, hogy vedd észre, nem kellesz neki, és lépj tovább. Ne az alapján ítéld meg magad, hogy X vagy Y viszonozza-e a szerelmed, mert a szerelem nem kiszámítható, nem befolyásolható! Azaz semmit nem árul el rólad az, hogy konkrétan egy lányt érdekelsz-e, vagy sem.
2015. szept. 16. 14:20
 8/12 A kérdező kommentje:
Csak annyi, hogy még a barátságot is megszakította.
2015. szept. 16. 14:27
 9/12 A kérdező kommentje:
Minden fényképe, amin mással van olyan mintha kést forgatnának a szívembe.
2015. szept. 16. 16:09
 10/12 anonim ***** válasza:

Sry haver, ezt engedd el.

A legtöbb csaj megőrül az első külföldi élménytől, és igen, aki olyan fajta az ráugrik az első brére (aztán meg szépen sorban a többire).

Azzal, hogy így írkálsz neki, semmit nem fogsz elérni, tudom rossz érzés (én is jártam már hasonló cipőben), blokkold a rákba facebookon, vagy töröld a számát, ha nem bírod ki másképp, de csak magadat teszed tönkre ezzel.

26/F

2015. szept. 17. 18:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!