Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az a lány, akibe szerelmes vagyok ki ment Angliába, és most nem reagál semmire se amit írok neki. Ennyire csődtömeg vagyok?
Figyelt kérdés
Nem elég, hogy kint már az első héten összejött valami feketével. És nem ír vissza a chaten, a kommentjeimre se add választ ha magyarul írok neki. Bezzeg az új haverjainak válaszol, de angolul.2015. szept. 16. 13:51
11/12 A kérdező kommentje:
Én nem tudok kalandokat nyújtani. Én csak egy lány mellett akarok maradni. Nem vagyok érdekes, bedarált a rendszer.
2015. szept. 18. 07:52
12/12 anonim válasza:
Mire lenne jó, ha tartaná a kapcsolatot? Hogy arról írkáljon, hogy a "valami feketével" hogyan élvezik az életet? Vagy hogy hogyan hagyta ott a "valami feketét", és kucorodott rá "valami sárgára". A legjobb, amit tehetsz, hogy megpróbálod kiverni a fejedből. Már amikor kiment külföldre, akkor sejthetted, hogy ebből nem lesz semmi. Minek táplálsz magadban egy olyan szerelmet, ami csak szenvedést okoz? Sz*r dolog a viszonzatlan szerelem, de tudod mi a nagy szerencséd? Hogy biztosan tudhatod, hogy nincs remény, hogy tudod, nincs értelme várni, hanem egyértelműen tovább léphetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!