Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lettél már "szerelmes" pár nap csetelés után?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy ezek nem valódi érzések, csomó sz*rt belelát az ember. Az érdekelne igazából, hogy akinek volt már ilyen (napokon át hajnalig beszélés, egész nap rágondolás, testi reakciók: nem nedvesedésre gondolok :D, hanem pl. hányinger, ha nagyon izgulok), annak mi lett a vége? Általában kiábrándulás? Gondolom, a nagy egymásra találás a ritkábbik eset.
Ha vannak tapasztalatok, szívesen meghallgatom, mert krvára idétlennek érzem magam. :D
2015. júl. 22. 09:43
1/11 anonim válasza:
2 hétig leveleztünk és chateltünk, aztán találkoztunk és attól a naptól kezdve együtt is vagyunk. :) Ennek több, mint 5 éve. :) persze, ez nem általános dolog, de a másik is egy ember, még ha odébb is van, miért ne lehetne pont ő az, akit kerestél? :)
2/11 anonim válasza:
Kibe szerettél bele :D?
Lány vagy ?
3/11 anonim válasza:
Nem.Gyerekes dolog nagyon.Nem is értem, hogy hogy csináljátok.
4/11 anonim válasza:
Nem lettem még így szerelmes. Én alapból nem hiszek az internetes társkeresésben,mert már volt hozzá szerencsém. Ott általában az emberek más,jobb színben tüntetik fel magukat,mint amilyenek valójában,aztán élőben egy nagy csalódás az egész.
5/11 anonim válasza:
Én igen. Igaz már előtte látásból ismertem a lányt
6/11 anonim válasza:
Valahogy nekem hihetetlen hogy valakik itt jöttek össze,annyi bunkó,egoista lelkisérült idegbeteg van itt hogy Dunát lehetne rekeszteni velük...
7/11 anonim válasza:
Utolsó senki nem beszélt arról, hogy itt!
Egyébként nekem az első komoly kapcsolatom így indult még az msn -es korszakba. fél nyáron keresztül msn aztán találka és 3 év. A távolság miatt másképp nem jöhetett volna létre.
8/11 anonim válasza:
Max a szánalmas foreveralone figurák, akik attól is elalélnak, ha hozzájuk szól valaki.
10/11 anonim válasza:
Igen, ennek már 9 éve, házasság és gyerek lett belőle, szóval van ilyen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!