Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha kb.35 éves lennél és régóta szingli, összejönnél olyannal, akibe nem is vagy annyira szerelmes, csak hogy végre ne legyél már egyedül?
Figyelt kérdés
NEM rólam van szó, a kérdésem tőlem független...2015. jún. 28. 13:29
1/17 Interferencia válasza:
Akkor már lehet, de nem tudom, milyen leszek 35 évesen.
2/17 anonim válasza:
Lehetséges, hátha utána mégis megkedvelném az illetőt.
3/17 anonim válasza:
Hát attól is függ, hogy mit akarok. Mert ha szeretnék családot(amit szeretnék) akkor összejönnék vele ha ő is akar. Ha nem akarnék akkor meg ráérek még keresni. 26/F
4/17 anonim válasza:
Nem. Ugyanis ezzel elvenném az esélyt magamtól, hogy olyannal legyek, akit tényleg szeretek.
5/17 anonim válasza:
28 éves vagyok és még sosem volt senkim. Most már szinte bárkivel összejönnék.
6/17 anonim válasza:
Én 22 évesen is megelégednék már bárkivel.
7/17 anonim válasza:
Jaj ne már:) Én szívesen ismerkedem budapesti lányokkal, de a komoly kapcsolat ma már nem sokakat érdekel:) 26 éves
8/17 anonim válasza:
Jelenleg úgy gondolom,hogy nem adnám fel az elveimet,és ahogy most is fontosnak tartom,hogy érzelmileg megfogjon az illető,úgy pár év múlva is így volnék vele.
9/17 anonim válasza:
Mentehtetlenül romantikus vagyok, ha számomra a kérdés miértje is idegen?
10/17 anonim válasza:
NEM. Egyébként nem értem minek ez az állandó szenvergés pár után... Egyedül is tök jól el lehet az ember. De tényleg. Én tuti nem vergődnék, akkor sem ha egyedül döglenék meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!