Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha kb.35 éves lennél és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha kb.35 éves lennél és régóta szingli, összejönnél olyannal, akibe nem is vagy annyira szerelmes, csak hogy végre ne legyél már egyedül?

Figyelt kérdés
NEM rólam van szó, a kérdésem tőlem független...
2015. jún. 28. 13:29
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
32%

Attól függ.

Ha nőről van szó akkor egyértelműen igen mert minden évvel kisebb az esélyes arra hogy gyereke legyen.

Ha férfiről akkor nem, mert késöbb is összejöhet egy jó csajjal és bármikor alapíthat családot. Inkább az egzisztenciájára gyúrjon mert a jó csajok számára az a mézesmadzag.

2015. jún. 28. 15:53
 12/17 anonim ***** válasza:
Nem. Próbáltam én ezt már huszonéves koromban is, mikor minden barátnőm túl volt már a többedik szerelmén, én meg azt hittem, képtelen vagyok a szerelemre. De soha nem működött, nem bírtam. Kénytelen voltam elfogadni, hogy vagy találok valakit, akibe bele tudok szeretni és ő is belém, vagy maradok egyedül.
2015. jún. 28. 16:36
 13/17 anonim ***** válasza:

Persze. Nem vagyok már tini, hogy kizárólag olyannal jöjjek össze rövidebb-hosszabb távra akivel húúú de nagyon szerelmesek vagyunk egymásba.

Ha neki sincs senkije és nekem sem, de jó lenne kapcsolatban lenni akkor megér egy próbát, közben is bármikor jöhet a szerelem, akár új személy képbe kerülésével is.

Persze lehet, sokaknak jobb opció egyedül várni a szerelemre.

2015. jún. 28. 16:39
 14/17 anonim ***** válasza:

Nem tudok egyértelműen válaszolni a kérdésre, mert több dologtól is függne. Lehet, hogy összejönnék vele, ha nem vagyok szerelmes, de valamiféle vonzalom, vagy szimpátia akkor is kéne. Csak azért, hogy legyen valaki és ne legyek egyedül, azért nem.

Írták páran, hogy ők már bárkivel összejönnének. Hát nekem ez a hozzáállás nagyon nem szimpatikus. Mert a bárki azt jelenti, hogy tényleg bárkivel és nem akarok valami kis pótlék lenni valakinek. Nincs más, így akkor jó leszek neki én is. Értem én, hogy el vannak már keseredve, de ez akkor sem jó hozzáállás. Nem tudom, ez melyik lánynak jönne be. Nekem nem.

2015. jún. 28. 18:49
 15/17 anonim ***** válasza:
Az elmúlt két kapcsolatom 8 és 5 év volt. Egy rövid ideig azt mondtam nem is olyan rossz egyedül, de most már azt mondom nem is olyan jó. Bár nálam okosabbak azt mondják az egyedüllétnek is vannak előnyei és meg lehet szokni. Majd kiderül, de azért most úgy érzem jó lenne egy társ. 38/F
2015. jún. 28. 19:14
 16/17 anonim válasza:
Nem
2015. okt. 14. 17:27
 17/17 anonim válasza:

Hát ohm.. yo nyilván bunkóság lesz kicsit nagyon, de egy ember (nő, férfi egyéb m1) akkor lesz "keresett" ilyen téren ha van valakije.. tehát ha kapcsolatban vagy/van akkor többen fognak "felfigyelni rá"

Lehet kicsit furyn fogalmaztam de na😅

So ez tényleg bunkóság szerintem is de ezt vettem észre hogy mindenkinek az kell aki foglalt.. (általában)

Lehet azért mert magabiztosabb az egész megjelenése vagy ilyesmi🙂

2018. jan. 18. 15:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!