Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó ötlet randizni, ha közben szerelmes vagyok valakibe?
Fél éve ismerkedtem meg egy fiúval. Eleinte egyáltalán nem számítottam arra, hogy beleszeretek, hiszen több évvel fiatalabb nálam és nagyon nem jött be külsőleg sem. De lassan, ahogy megismertem, egyre jobban beleszerettem. Belsőleg ugyanis ő az álombeli herceg, amilyenről kislányként álmodoztam, ilyen ember, mint ő, nem terem minden bokorban. Ő is kedvel, de számára jelenleg a párkapcsolat a legkevésbé fontos dolog, elég kaotikus az élete és ez még minimum 2 évig így is marad, ezt a részt nem szeretném kifejteni bővebben, de fájó szívvel úgy döntöttem, nem várok arra, hogy majd évek múlva esetleg összejöhetünk. Regisztráltam egy társkeresőre, megismerkedtem ott egy sráccal, aki elhívott randizni. Igent mondtam, de vajon hogy fogom kiverni a fejemből a szerelmemet? Ha ő az igazi, akkor ez nem lesz már kérdés, ugye? Ha pedig nem sikerül elfelejteni a másikat, akkor nem is kár ezért az új pasiért, igaz? Mit gondoltok erről?
23/L
Szerintem beszélj a sráccal. Amit másoktól hallasz, az nem biztos, hogy úgy is van.
A másikkal meg csak akkor randizz, ha ezt már lezártad. Ne áltasd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!