Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak panaszkodni szeretnék, hogy a fiúknak miért a jégcsap lányok kellenek?
#10: Egyébként, miért ne akarhatna ilyet? Nekem pl. volt az egyetemen egy csoporttársam, akit mindenki jégcsapnak gondolt. Gyönyörű csaj volt, okos és menő. Minden pasi rástartolt, csak én kezeltem normálisan. Aztán egyszer csak random odajött hozzám és dumálgattunk. Kiderült, hogy kifejezetten kedves, vicces és cuki csaj, csak nem szerette az emberek többségét. Pont azért, mert a külseje miatt annyira máshogy kezelték.
Amúgy meg, amíg az ingyenes cuccokért kunyerálós csoportokban több a magát valami helyi menővel felcsináltató nő, mint férfi, addig szerintem 1-2 olyan ember, mint a #10-es nem oszt, nem szoroz.
#17-es: Neked is szól. Volt már kapcsolatod?
Kicsit vicces, hogy ideírjátok, hogy mennyire átlag alatti csaj kell a férfiaknak. Ha volt kapcsolatotok, akkor milyen? Olyan férfival jöttetek össze, aki butának tartott titeket? Vagy nem szépnek? Vagy ez szimplán az irigységről szól nektek, mert visszautasított egy pasi, aki nálatok mérföldekkel értelmesebb nőt talált?
#19: De, tudok olvasni. Ne legyen a nő se túl szép, se túl intelligens. Szóval azt mondod, hogy az átlag férfi nem jönne össze mondjuk Palvin Barbival, mert túl szép és túl intelligens? Ne már...
Mégis miért lenne túl ijesztő, ha egy nő túl szép és túl intelligens? A férfiak többsége szubmisszív és papucs vagy mi?
És tényleg, ha te annyira tudsz olvasni, akkor a feltett kérdésre miért nem voltál képes válaszolni? Mert a háborgás az ment.
Hány kapcsolatod volt? Hányban szerettek azért, mert nem vagy túl szép és túl okos?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!