Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/14 anonim válasza:
28 éves nőként, 43 éves ferfival működik.
3/14 anonim válasza:
Nem, ha bármelyik annyira egyszerű, hogy a Gyakorin érdeklődik róla, és nem megéli a szerelmet.
4/14 anonim válasza:
Első vagyok, hozzáfűzném mielőtt jönnek a komplexusozó hpzzászólók, hogy házasok vagyunk, 10 hónapos babával, napi több szex. Szerelem. Szoval.. Persze, hogy működik.
5/14 anonim válasza:
Egy ideig működik. Aztán jön az hogy a nő gyereket akar, pasinak meg már van, ő nem akar.
Vagy megöregszik a csaj, és le lesz váltva.
7/14 anonim válasza:
Nekem 29 éves a barátnőm több, mint 2 éve vagyunk együtt én 41 vagyok :) Nagyon is működik.
8/14 anonim válasza:
4es! 10 hónapos baba mellett hogy szexeltek naponta többször? 8 hónapos kislány anyukájaként teljesen komolyan kérdezem! :D
9/14 anonim válasza:
8+ és 4es, attól még, hogy házasok vagytok, lehet komplexusod. Nem kötöszködésből, csak úgy mondom.
10/14 anonim válasza:
Szerintem, az ilyen kapcsolatok csak akkor működhetnek, ha az idősebb fél nem akar uralkodni a fiatalon, és nem akar mindig irányítani, ami általában nem jön össze. Akiknél igen, ott akár még jó is lehet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!