Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ennyi frusztrált, agresszív nő ebben a kategóriában?
És nem kispályás sértegetések mennek a vakvilágba, ezek után meg csodálkoznak, hogy sok az idegbeteg pasas itt.
Felsorolni se tudnám már, mennyiféle variációval találkoztam, miknek nevezik itt a férfiakat.
Vagy ezt 1 darab valami idegbolond nő írja válaszokként?
Nem a nők kezdik, ők csak reagálnak a rengeteg gyűlölködő, hímsoviniszta megnyilvánulásra.
Nézz már körül! Mindne második kérdés a nőket szidja. Alapítsatok egy klubbot, és tegyétek ezt ott, elkülönülve a normális emberektől.
Szerintem ez így nem csak a nőkre igaz.
Minimum napi 3 kérdés születik,hogy a nők milyen pénzéhes,egoista pitsák és mindenki társkeresési problémájáról ők tehetnek az elvárásaik miatt.
Én sem tudom elmondani hány sértő megnevezést láttam már a nőkre.(pl.:baszatlan feminaci pitsak)
Itt majdnem mindenki frusztrált és utálja a másikat nem csak a nők.
És ha bldog vagyok, akkor már nem is gyakorizhatók? Ez aztán a logika.
N
Egy olyan női kérdés sincs, ami a férfiakat általánosságban szidja, ellenben nogyulolo kérdés naponta egy tucat a kommentekrol nem is beszélve.
Ez a kategória lassan már egy frusztrált incel fórum. Nem tudom miért nem b.szak ki az ilyen regeket.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!