Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van ennyi frusztrált,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ennyi frusztrált, agresszív nő ebben a kategóriában?

Figyelt kérdés

És nem kispályás sértegetések mennek a vakvilágba, ezek után meg csodálkoznak, hogy sok az idegbeteg pasas itt.

Felsorolni se tudnám már, mennyiféle variációval találkoztam, miknek nevezik itt a férfiakat.

Vagy ezt 1 darab valami idegbolond nő írja válaszokként?

2020. szept. 24. 10:09
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
84%
É néha megfordítanám...sok az idegbeteg, rosszindulatú, becsmérlő pasas. Néha azért van itt ennyi frusztrált, agresszív nő.
2020. szept. 24. 10:10
 2/37 anonim ***** válasza:
15%
Szerinted?Mert nincsenek kikormolva,mert a bunkósagukat 1pasi se toleralja,ennyi a megoldas
2020. szept. 24. 10:13
 3/37 anonim ***** válasza:
86%
Az összes nőellenes kérdést te írkálod ma? Nem unod még?
2020. szept. 24. 10:14
 4/37 anonim ***** válasza:
79%
Nem tudom...én egy ilyen kérdést nem látok pedig jóval visszamentem időben...
2020. szept. 24. 10:22
 5/37 anonim ***** válasza:
92%
Az itteni válaszok alapján ki a frusztrált?
2020. szept. 24. 10:24
 6/37 anonim ***** válasza:
73%
Én szép vagyok,diplomám nincs,mert meguntam a járkálást az egyetemre.Van parkapcsolatom,ha együtt cagyunk mindig van szex,igaz,hogy sokszor ellentétesen dolgozunk,de ki vagyok elégítve.De amilyen kérdések itt vannak,nem kell csodálkozni a válaszokon.
2020. szept. 24. 10:36
 7/37 anonim ***** válasza:
84%

Nem a nők kezdik, ők csak reagálnak a rengeteg gyűlölködő, hímsoviniszta megnyilvánulásra.

Nézz már körül! Mindne második kérdés a nőket szidja. Alapítsatok egy klubbot, és tegyétek ezt ott, elkülönülve a normális emberektől.

2020. szept. 24. 10:36
 8/37 anonim ***** válasza:
92%

Szerintem ez így nem csak a nőkre igaz.

Minimum napi 3 kérdés születik,hogy a nők milyen pénzéhes,egoista pitsák és mindenki társkeresési problémájáról ők tehetnek az elvárásaik miatt.

Én sem tudom elmondani hány sértő megnevezést láttam már a nőkre.(pl.:baszatlan feminaci pitsak)

Itt majdnem mindenki frusztrált és utálja a másikat nem csak a nők.

2020. szept. 24. 10:44
 9/37 anonim ***** válasza:
89%

És ha bldog vagyok, akkor már nem is gyakorizhatók? Ez aztán a logika.

N

2020. szept. 24. 11:01
 10/37 anonim ***** válasza:
87%

Egy olyan női kérdés sincs, ami a férfiakat általánosságban szidja, ellenben nogyulolo kérdés naponta egy tucat a kommentekrol nem is beszélve.

Ez a kategória lassan már egy frusztrált incel fórum. Nem tudom miért nem b.szak ki az ilyen regeket.

2020. szept. 24. 11:02
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!