Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ennyi frusztrált, agresszív nő ebben a kategóriában?
És nem kispályás sértegetések mennek a vakvilágba, ezek után meg csodálkoznak, hogy sok az idegbeteg pasas itt.
Felsorolni se tudnám már, mennyiféle variációval találkoztam, miknek nevezik itt a férfiakat.
Vagy ezt 1 darab valami idegbolond nő írja válaszokként?
Az én életem is tökéletes, mint a többi hazudozóé :D
Miért nem indultok politikusnak ilyen ocsmány vastagbőrrel a rusnya, sárga, halszagú pofátokon?
# 33
Én írtam, hogy rendben van az életem, boldog vagyok. Nem tudom, mások hogy vannak vele, de én nem arra gondoltam, hogy problémamentes.
Voltak családi gondok (konfliktusok, súlyos betegség, otthoni ápolás, haláleset), voltam anyagi gondjaim is (egy ideig nem volt állásom, nehéz volt elindítani a karrierem), és régebben magánéleti gondjaim is.
Úgy értettem, hogy rendben van az életem, hogy eddig azért összességében sikeres vagyok, stabil, jól fizető munkám van, tanult is vagyok (azért hozom fel, mert jöttek azzal, hogy "persze itt mindenki diplomás" - én az vagyok és kész), és régóta párkapcsolatban élek egy olyan férfival, akivel nem jobb híján választottuk egymást, hanem vonzalomból, szerelemből.
Ha gondjaim vannak az életben, akkor ki tudok mászni belőlük, helyt tudok állni.
32 Bizony-bizony, itt mindenkinek rendben az élete, csodálatos párkapcsolatban voltvanlesz, a legmenőbb a végzettsége, legmenőbb a munkahelye, unatkozó milliomos, jóképű, kigyúrt, minimum 18 centis a farka, 90-60-90 a mérete, 10/10 kinézetű álomnő, stb. :DDD
Aztán, ha nem hiszem el a sok hazugságot, akkor én vagyok a hülye :D
Ott buktattad le magad, hogy ha nekem el kell hinnem mindenki tökéletes életét, akkor neked meg el kell hinned, hogy az én életem annyira szuperül tökéletes, hogy már rombolni akarok rajta, mert szinte fáj ez az isteni lét, ami az enyém.
Innen nézve te nem kicsit vagy frusztrált görcs, hiszen nincs esélyed ezt a szubsztanciát elérni. - látod-látod milyen kellemetlen, ha visszapattintom rád? :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!