Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van ennyi frusztrált,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ennyi frusztrált, agresszív nő ebben a kategóriában?

Figyelt kérdés

És nem kispályás sértegetések mennek a vakvilágba, ezek után meg csodálkoznak, hogy sok az idegbeteg pasas itt.

Felsorolni se tudnám már, mennyiféle variációval találkoztam, miknek nevezik itt a férfiakat.

Vagy ezt 1 darab valami idegbolond nő írja válaszokként?

2020. szept. 24. 10:09
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:

Az én életem is tökéletes, mint a többi hazudozóé :D

Miért nem indultok politikusnak ilyen ocsmány vastagbőrrel a rusnya, sárga, halszagú pofátokon?

2020. szept. 24. 21:46
 32/37 anonim ***** válasza:
Csúnya dolog az irigység, 31-es :D Na, amúgy pont ezen látszik, hogy kinek szar az élete valójában. Aki rendben van, nem kezd el csak úgy, ok nélkül szart dobálni a másikra, csak leírja a saját véleményét. Aki meg egy frusztrált kis görcs, az beleköt mindenkibe, és mindenkire rámondja, hogy hazudik, aki jól érzi magát az életében.
2020. szept. 25. 07:34
 33/37 anonim ***** válasza:
100%
Akinek rendben van az élete most, annak vagy volt vagy lesz problémája. Olyan nincs akinek mindig, mindenkor minden vonalon tuti.Vagy magánélet, vagy anyagiak, vagy munkahelyi probléma, vagy idős szülők ápolásának megoldása..
2020. szept. 25. 10:44
 34/37 anonim ***** válasza:

# 33

Én írtam, hogy rendben van az életem, boldog vagyok. Nem tudom, mások hogy vannak vele, de én nem arra gondoltam, hogy problémamentes.

Voltak családi gondok (konfliktusok, súlyos betegség, otthoni ápolás, haláleset), voltam anyagi gondjaim is (egy ideig nem volt állásom, nehéz volt elindítani a karrierem), és régebben magánéleti gondjaim is.

Úgy értettem, hogy rendben van az életem, hogy eddig azért összességében sikeres vagyok, stabil, jól fizető munkám van, tanult is vagyok (azért hozom fel, mert jöttek azzal, hogy "persze itt mindenki diplomás" - én az vagyok és kész), és régóta párkapcsolatban élek egy olyan férfival, akivel nem jobb híján választottuk egymást, hanem vonzalomból, szerelemből.

Ha gondjaim vannak az életben, akkor ki tudok mászni belőlük, helyt tudok állni.

2020. szept. 25. 11:03
 35/37 anonim ***** válasza:
34-es,ha megoldható gondjaim vannak én is ki tudok maszni,diploma nélkül is. Viszont nem minden megoldható. Az pl nem volt,hogy 30 évesen veszítettem el a férjem,egyedül maradtam a gyerekemmel,és jött egy tartós súlyos betegségem. + az idős szüleimről / bár örökké élnének/ is én gondoskodom. Diploma ide,diploma oda, van amin nem tudsz változtatni. Viszont amit lehet én is megoldottam.Dolgozom, van aki mellettem van,nincsennek anyagi gondjaim,és igen,a gyerekemnek már két diplomája van,de ugyanolyan egyszerű,kedves,segítőkész lenne anélkül is.
2020. szept. 25. 13:25
 36/37 anonim ***** válasza:
Nem tudom, mi a francot magyarázol itt a diplomáról nekem, csak azért írtam, hogy nekem van, mert gúnyolódtak már sokszor egyéb válaszolók, hogy "persze, itt mindenkinek van", és mintha nem sz.arnék rá, és nem tudnám, hogy ettől senki nem lesz jobb ember. Amikor azzal jönnek, hogy alja személyek írnak ide, nem olyan problémákra gondolnak szerintem, mint amiket te leírtál.
2020. szept. 25. 13:31
 37/37 anonim ***** válasza:

32 Bizony-bizony, itt mindenkinek rendben az élete, csodálatos párkapcsolatban voltvanlesz, a legmenőbb a végzettsége, legmenőbb a munkahelye, unatkozó milliomos, jóképű, kigyúrt, minimum 18 centis a farka, 90-60-90 a mérete, 10/10 kinézetű álomnő, stb. :DDD

Aztán, ha nem hiszem el a sok hazugságot, akkor én vagyok a hülye :D

Ott buktattad le magad, hogy ha nekem el kell hinnem mindenki tökéletes életét, akkor neked meg el kell hinned, hogy az én életem annyira szuperül tökéletes, hogy már rombolni akarok rajta, mert szinte fáj ez az isteni lét, ami az enyém.

Innen nézve te nem kicsit vagy frusztrált görcs, hiszen nincs esélyed ezt a szubsztanciát elérni. - látod-látod milyen kellemetlen, ha visszapattintom rád? :D

2020. szept. 27. 18:12
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!