Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van ennyi frusztrált,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ennyi frusztrált, agresszív nő ebben a kategóriában?

Figyelt kérdés

És nem kispályás sértegetések mennek a vakvilágba, ezek után meg csodálkoznak, hogy sok az idegbeteg pasas itt.

Felsorolni se tudnám már, mennyiféle variációval találkoztam, miknek nevezik itt a férfiakat.

Vagy ezt 1 darab valami idegbolond nő írja válaszokként?

2020. szept. 24. 10:09
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
83%
Én is uresjaratokban logók itt. Gyakran várnom kell 1-2 perces folyamatokra.
2020. szept. 24. 12:04
 22/37 anonim ***** válasza:
95%

Mindkét nem képviselői közt van olyan itt is, élőben is, aki megéri a pénzét. Erről ennyit...

N

2020. szept. 24. 12:06
 23/37 anonim ***** válasza:
81%

#17: Röhögni, másokon szórakozni, és trollkodni jó ez az oldal.

De azért durva így leírva, hogy akinek a kapcsolata rendben, az csak kérdezni merjen, és majd megírják a tutit egymásnak a 40 éves szüzek, akik utoljára akkor láttak nőt, mikor anyucinak vitték a szennyest kimosni. 😂😂😂

Ha a fogad fáj, akkor se fogorvoshoz menj, aki tudja, hogy mit kell vele csinálni, hanem keress olyat, akinek két foga is fáj, és vegyél példát róla!

Látod, ezért lehet itt lelkifurdalás nélkül trollkodni. 😏 Megérdemlitek.

Viszont egyre ritkábban jövök. A többi humoros oldalon mindig más a poén. Itt minden nap ugyanazok, ugyanazt nyomják. Nem is értem, miért lehet jelenteni, hogy kiírta már valaki a kérdést. Ezek a nyomorultak tartják életben az oldalt, akik virtuálisan nyalják egymás golyóit. Most meg erővel üldözik el azt a pár normálist, aki még maradt.

2020. szept. 24. 12:07
 24/37 anonim ***** válasza:
89%

Jaja, dettó. Teljesen rendben van az életem, diplomás vagyok, boldog a házasságom, a szépség ugye relatív, de sosem volt gondom a pasikkal azelőtt sem, úgyhogy csak nem lehetek olyan csúnya. Ha munka közben kell egy kis szusszanás, akkor vagyok itt, napi pár alkalommal 10 percet. Normálisan szoktam válaszolni, engem nem is igazán szoktak betámadni, de volt már, hogy lehazugoztak, pl. mert leírtam, hogy nem azért vagyok a férjemmel, mert milliomos, hanem konkrétan én keresek jobban. Ja, meg semmirekellő antinő vagyok, mert nem gondolom, hogy kizárólag az én feladatom főzni otthon, habár amúgy szoktam én is. Néhány pasi itt tényleg annyira bicskanyitogató stílusban nyomja, hogy nehéz egy idő után szó nélkül hagyni, bár legtöbbször pont az ilyen parasztok kérdéseihez nem is írok inkább.

32N

2020. szept. 24. 12:09
 25/37 A kérdező kommentje:

Szoktam néha beleolvasgatni itt kérdésekbe, de nem hiszem hogy az ember lelkének jót tesz, napi szinten hadakozni bárkivel.

Aztán lehet, azért látom így, mert nekem célom, hogy jóban legyek a környezetemmel, meg sok emberrel.

Amikor én kerestem párt, akkor komplett az egész női nemet el kellett fogadnom, és szeretnem, különben nem jutottam volna előrébb.

Akinek a lelke meg tele van sérelemmel, meg keserűséggel....hogyan lehetne boldog?

2020. szept. 24. 12:20
 26/37 anonim ***** válasza:
12%

"Nem a nők kezdik, ők csak reagálnak a rengeteg gyűlölködő, hímsoviniszta megnyilvánulásra."

Én eddig elég sok minden pasi patkány, minden pasi szemét kommentet olvastam már, volt amit nő kérdése alatt, nem hímsoviniszta kommentre reagálva írta az adott nő. Annyira nem maradtak meg, viszont volt pár példa. Pasiktól több ilyesmit olvastam, viszont van azért nőben is. Csak a pasinak minden nő aranyásó ku.va a nőknek meg minden pasi szexrobot patkány. Már aki ilyeneket ír.

2020. szept. 24. 12:43
 27/37 anonim ***** válasza:
96%

A nők itt akkor frusztráltak, ha a férfiak szexista,lekezelő hülyeségeket kérdeznek, ami mindennapos.

Nem is; minden órás...

Az baromi ritka, már-már nemlétező jelenség, hogy egy nő feljöjjön ide szart keverni.

Általában az van, hogy jön egy férfi, és bepötyög valami olyan 0 IQ-s baromságot, hogy "uhh miért van az, hogy a 20 éves szexi nők csak a bé em véket imádják, a szegény, csúnya férfiakat pedig tiszta szívből megvetik, és a szegény férfinak csak elhasznált csúnya 30 éves nő jut?? :("

Ami igaz, hogy csak trollkodás egy magányos, üres életű embertől, hogy legalább ilyenkor kapjon a nők figyelméből, a nők pedig jönnek is kiosztani az épp aktuális kérdezőt. Ti meg, akik tényleg így gondolkodok, nem láttok problémát a kérdéssel, csak a női válaszokkal.

Hát ezért.

2020. szept. 24. 13:13
 28/37 anonim ***** válasza:
3%
A kérdés jogos, nem is érdemes kérdést kiírni, ha férfi vagy és van önálló véleményed.
2020. szept. 24. 15:07
 29/37 anonim ***** válasza:
52%
A net arctalan, így mint egy küzdőtér, ahol szinte tét nélkül ütheti-rúghatja az egyik a másikat, így a frusztrációjukat sokan (nő-férfi egyaránt) sokan így, itt vezetik le. Mint valami Mortal Kombat-on.
2020. szept. 24. 17:24
 30/37 anonim ***** válasza:
Azt nem értem, hogy felnőtt párkapcsolatok a kategória, akkor miért van tele olyanokkal, akinek eddig egy randi se jött össze? Mit tudnak válaszolni, ami hasznos? Kérdezni se tudnak olyat, ami ide illik. Csak nincs incel, vagy aggszűz lúzer kategória. Pedig igény lenne rá!
2020. szept. 24. 18:20
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!