Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Párommal ketten mentünk a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párommal ketten mentünk a rokona esküvőjére pénzt csak párom tett a borítékba de közösen adtuk, ez gusztustalan tőlem? Adnom kellett volna?

Figyelt kérdés
Együtt élünk lehet majd eljön a mi nagy napunk is rég egy pár vagyunk logikusan kettőnket hívtak meg. De a borítékba a pénzt (50-et) párom tette ő fizette. Ketten írtuk alá és közösen adtuk oda. Én vagyok a nő de nem számít mivel a páromtól nem várnám el hogy az én rokonom esküvőjére pénzt adjon..azt én fizetném. Máshol meg hallom hogy valóban majdnemhogy felesbe kifizetik beteszik borítékba és úgy adják át. Szavakat se találok. Már az is gyomorforgató hogy pénzt adnak hogy pénzt kellett adnunk,de hál' Istennek tudtunk miből adni. Számoltam valószínűleg milliós bevételt szedtek be mivel sokan voltunk de a lagzi se volt olcsó így jó esetben 600 at kereshettek de lehet kevesebbet mert voltak kiadások a bevételből. Igen tudom közös az életünk a lakásunk a dolgaink a céljaink de mégsem az én kuzinom :D miért fizettem volna bele? Megkérdeztem páromat azt mondta nem várta el mert tényleg kvázi semmi köze még neki se az adott párhoz sose találkoznak sose ülünk össze így miért pont ilyen embereknek fizetnék.

2020. aug. 29. 00:15
1 2 3 4 5
 41/49 A kérdező kommentje:
Én is leírtam milliószor hogy az Rendben hogy vittünk meg szokás..legyen. de elvárni gusztustalan húzás. Meg kihangsúlyozni. Most nem az az 50 000 ft a nyomorom..mert volt mit ennem, nem a kenyerem árát fizettük el hanem az egész hogy ELvárás.. Jobb lenne simán szívből adni elvárások nélkül. Meg le se bagózzák párom soha 1x se hívtak el sehova minket csak erre a lagzira. Ez esett inkább rosszul. Adni meg annak ad szívesen az ember akit akkor is érdekel ha nem érdekből. Na bocs zavaros de remélem érthető.
2020. szept. 3. 16:50
 42/49 anonim ***** válasza:
49%
Az elvárás az lett volna, ha azt mondják, hogy fejenként legalább 20 ezret kérnek. De az, hogy megmondják, hogy a huszadik kenyérpirító helyett inkább pénzt szeretnének, az szerintem korrekt. Nálunk sokan meg is kérdezték. Mi meg kérdés nélkül is azt viszünk.
2020. szept. 3. 17:16
 43/49 A kérdező kommentje:
Kenyérpirító 😂😂
2020. szept. 3. 17:18
 44/49 anonim ***** válasza:
És ez a probléma miért foglalkoztat hetekkel később is Kérdező? :D Ha ennyire zavar, adj nekik utólag, amúgy nem gáz, a párod kettőtök nevében adott.
2020. szept. 16. 12:21
 45/49 Carragher_x ***** válasza:

1) Abban, hogy egy esküvőn a pár előre szól, hogy nem kér nyolc étkészletet, két citromfát és három robotgépet, hanem aki ajándékot szeretne, az a rászánt összeget adja oda, abban az égvilágon semmi gusztustalan nincs.

2) Nekem furán hat, hogy elmentek valahová közösen és csak az egyikőtök viseli ennek költségeit, de végül is ha nektek ez így megfelel és ez fordított szereposztásban is előfordul, akkor csak ízlés kérdése.

2020. szept. 16. 15:48
 46/49 A kérdező kommentje:
Én nem megyek majd el unokatesóim lagzijába. Mert nem lesz 😂😂 az egyik nem akar megnősülni..a többiek nagyon fiatalok még.. Tehát ez meg is van oldva. Az az 50 rongy meg megy a közösbe. De inkább páromra költöm mint az unokabátyámra akit sose látni. 🤷
2020. szept. 16. 16:55
 47/49 anonim ***** válasza:
50%
Ha együtt éltek, egy háztartásban akkor nem gáz. Van amikor igen, leírom a történetemet. Én még egyetemre jártam, dolgoztam ugyan mellette, de csak éppen hogy elég volt az alap dolgokra. A nyomorult exem unokatestvére elhívott engem is az esküvőjükre, mert illik ugye a párokat is. Én alapnak vettem, hogy adok bele a borítékba, de azért kicsit sem bunkó módon az a féreg tartotta is. Megjegyzem unokatesójával akkor találkoztam másodjára. Eltelt fél év és eljött a nővérem esküvője, amit a féreg tudott már hónapok óta. Ő amúgy dolgozott és ahhoz képest, hogy 8 általánossal rendelkezett véletlen megcsinálta a szerencséjét, szóval nem 100 ft volt a fizuja. Nem elég, hogy késett közölte velem, hogy jaj ne haragudjak, tudja, hogy gáz de ő most nem tud beleadni éppen. Okt. 12-e volt, fizetés után. Elfogadtam, bár azért nyeltem egyet. A csattanó az volt, hogy az esküvő után egy nappal vett egy 70 ezer forintos újabb airsoftos fegyvert ez a gyökér...undorító egy alak volt, sok van a listáján, de ezt most nem fejtem itt ki, mert nagyon hosszú és elkanyarodna a kérdéstől. A lényeg, hogy ez a gáz, nem az, hogy ti egy háztartásban éltek és most pont az ő számlájáról ment. Mi nem éltünk együtt.
2020. szept. 16. 19:20
 48/49 anonim ***** válasza:
nem, meg rá van írva ki adta?
2020. szept. 16. 19:48
 49/49 Kései Sirató ***** válasza:
Smucig vagy kérdező!
2020. szept. 17. 13:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!