Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Járnátok olyan férfivel, aki az elmúlt 30 napban 113 kérdést tett fel ezen az oldalon?
Milyen álságosak ezek a szavazatok! Perszeee, nem járnának, hogyne!
Elmegyek vele randizni, bejövök külsőre-belsőre, összejövünk, és akkor megemlítem neki, hogy "Figyi, volt olyan időszak, hogy egy hónap alatt 113 kérdést tettem fel a gyik-en, poénból".
Kb. legyint rá egyet. Biztos nem azt fogja mondani, hogy "Micsodaaa? Na akkor pakoljál, szakítok!"
Szóval nők, már megint hazudtok!
Csak hallkan jegyzem meg, hogy pár éve ebből, a Felnőtt Párkapcsolatok rovatból nem csak randiztam egy nővel, hanem meg is dugtam, már az első nap le is szopott. Szóval igen, álszent válaszok. Ha valamit meglátnak egy pasiban leszarják a 113 kérdést, meg szóba se kerül amúgy se.
Én pl. most itthon vagyok fekvőbeteg.
A másfél hét alatt kiírtam vagy 30 kérdést.
Ami amúgy csak napi 3, ha kiszámolod.
Valami tényleg érdekelt, valamit meg csak poénból, unalomból, meg kíváncsi vagyok mások nézőpontjára dolgokról.
De ez semmit nem határoz meg a személyiségemből.
Aki viszont csupán csak ez miatt nem járna valakivel, na arról az sok mindent elárul (buta).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!