Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Párommal ketten mentünk a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párommal ketten mentünk a rokona esküvőjére pénzt csak párom tett a borítékba de közösen adtuk, ez gusztustalan tőlem? Adnom kellett volna?

Figyelt kérdés
Együtt élünk lehet majd eljön a mi nagy napunk is rég egy pár vagyunk logikusan kettőnket hívtak meg. De a borítékba a pénzt (50-et) párom tette ő fizette. Ketten írtuk alá és közösen adtuk oda. Én vagyok a nő de nem számít mivel a páromtól nem várnám el hogy az én rokonom esküvőjére pénzt adjon..azt én fizetném. Máshol meg hallom hogy valóban majdnemhogy felesbe kifizetik beteszik borítékba és úgy adják át. Szavakat se találok. Már az is gyomorforgató hogy pénzt adnak hogy pénzt kellett adnunk,de hál' Istennek tudtunk miből adni. Számoltam valószínűleg milliós bevételt szedtek be mivel sokan voltunk de a lagzi se volt olcsó így jó esetben 600 at kereshettek de lehet kevesebbet mert voltak kiadások a bevételből. Igen tudom közös az életünk a lakásunk a dolgaink a céljaink de mégsem az én kuzinom :D miért fizettem volna bele? Megkérdeztem páromat azt mondta nem várta el mert tényleg kvázi semmi köze még neki se az adott párhoz sose találkoznak sose ülünk össze így miért pont ilyen embereknek fizetnék.

2020. aug. 29. 00:15
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
91%
Kérdező elég kattantnak tűnsz itt az írásaid alapján :D
2020. aug. 29. 06:26
 12/49 A kérdező kommentje:
Te is csak te zakkant vagy. Valaki választ? Kik hogy fizetnek ilyenkor?
2020. aug. 29. 06:55
 13/49 anonim ***** válasza:
100%

Hát még nem éltünk együtt, mikor a párom unokatesóinak az eaküvőjére mentünk, hanem a családjával mentünk és ők adtak borítékot. Azóta viszont elszakadtunk a családtól és pl babaváróra úgy adtunk ajándékot, hogy ő kb 65-70%-ot fizetett bele, én meg a maradékot. Legközelebb az én barátnőmnek lesz esküvője és oda is úgy terveztük, hogy az én barátom, én többet adok bele, de őbis fizet valamennyit.

Ennek ellenére szerintem ne érezd rosszul magad amiatt ha te nem fizettél, a párodnak okés volt így.

2020. aug. 29. 07:10
 14/49 anonim ***** válasza:
74%

Tenyleg kva kattant vagy xd

Mi bajod neked a Gyuszikaekkal, mit foglalkozol azzal, hogy ok mennyit kerestek a lagzin meg mennyibe kerult?

Miert rosszak ok, amiert nem tartjak a paroddal szorosan a kapcsolatot? Gondolom kölcsönös, a parod se velük.

Szerintem ez nem is arrol szolt, hogy hogy a adtatok a penzt, hiszen azt rajtad kivul a parod tudja csak, ot meg nem zavarta, inkabb csak ventillalni akartal egyet Gyuszikaek miatt :D

2020. aug. 29. 07:11
 15/49 anonim ***** válasza:
70%
Mondjuk 50 ezret nem tudom minek adni, nagyon sok az. Plane egy olyan párnak, akikkel amúgy nem is tartjátok a kapcsolatot :D
2020. aug. 29. 08:29
 16/49 anonim ***** válasza:
85%
Mi még együtt se éltünk, annyira a kapcsolatunk elején voltunk, mikor a férjem gyerekkori barátja nősült, akivel egyszer találkoztam az esküvő előtt. Fel sem merült bennem, hogy ne fizessem a "saját részem". Később voltunk egy unokatesóm esküvőjén, akkor már együtt éltünk, de szerintem nem volt még közös kassza - a férjem szintén fizette a felét. De mondjuk mi a nyaralás költségét is nagyjából feleztük, vagy ha színházba mentünk, azt is. Bennem fel de merülne, hogy ha közösen vagyunk meghívva valahova, akkor csak az egyik fizessen.
2020. aug. 29. 09:10
 17/49 anonim ***** válasza:
86%
9. válaszoló vagyok. Ilyenkor szokás pénzt adni vagy valami hasznos dolgot amit használhatnak a közös életükben. Nem kell százezreket adni nyilván, de van aki ad annyit is. Amennyit ti adtatok az bőven elég szerintem. Mi is pénzt kaptunk. Mert akkor még szülőkkel éltünk. Az a pénz nekünk fedezte az ételt és italt, maradt is belőle másra. Ha nem tartjátok velük a kapcsolatot akkor lehet azért hivtak hogy ez változzon, vagy azért mert ennyivel többet kapnak akkor. A döntés a tietek volt hogy elmentek-e és hogy mennyit tesztek a borítékba 😊
2020. aug. 29. 09:19
 18/49 anonim ***** válasza:
100%
Igaz mi nem élünk együtt, de régóta vagyunk egy pár, ha az ő rokonaihoz megyünk ő adja, ha ez enyémekhez akkor én. Mi így oldottuk meg :)
2020. aug. 29. 09:33
 19/49 anonim ***** válasza:
79%

Érdekes mostanában ez a sok esküvős-ajándékos kérdés, és azon megdöbbenek,hogy mennyire ellenségesek az emberek a házasulandókkal. Mintha egyszerre semmi közük nem lenne Hozzájuk, azon meg főleg felháborodnak,hogy az esküvőre/lagziba illik ajándékot vinni. Még vendégségbe is viszünk egy üveg italt/bonbont ha megyünk, nem még ilyen eseményre.

Külön kasszán vagyunk. Ha az én hozzátartozóimhoz=/barátaimhoz megyünk bármire én veszek ajándékot, ha a pároméhoz akkor Ő. De ez alól van kivétel persze. Pl. eleve Ő is külön köszönti a szüleimet, és vittünk már pl. italt az én barátaimnak/rokonaimnak ami Neki volt otthon.

Tavaly voltunk egy esküvőn ahol a vőlegény az én hozzátartozóm, természetes,hogy én tettem a borítékba a pénzt...

Amivel egyébként nem értem mi bajod van?Manapság már meg szokták mondani, sőt, van aki a meghívóba belefogalmazza,hogy pénzt adjanak és ne ajándékot. minek is 25 kristálypohár készlet? Ez az ajándékozónak is egyszerűbb, nem kell,hogy a fejét törje mit vegyen. Most az egyik ismerősömnél pl. benne volt a meghívóban - természetesen diszkréten megfogalmazva-,hogy ajándékon ne törje a fejét, a menyasszonytáncra köszönöettel veszik amit erre szántak.

2020. aug. 29. 10:56
 20/49 anonim ***** válasza:
60%
A sztoriban csak az a gáz, hogy számolod mennyi bevételük lett. Mi közöd hozzá? Pfuj,de undorító egy anyagias személy lehetsz. Párod hogy visel el?
2020. aug. 29. 10:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!