Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párommal ketten mentünk a rokona esküvőjére pénzt csak párom tett a borítékba de közösen adtuk, ez gusztustalan tőlem? Adnom kellett volna?
Figyelt kérdés
Együtt élünk lehet majd eljön a mi nagy napunk is rég egy pár vagyunk logikusan kettőnket hívtak meg. De a borítékba a pénzt (50-et) párom tette ő fizette. Ketten írtuk alá és közösen adtuk oda. Én vagyok a nő de nem számít mivel a páromtól nem várnám el hogy az én rokonom esküvőjére pénzt adjon..azt én fizetném. Máshol meg hallom hogy valóban majdnemhogy felesbe kifizetik beteszik borítékba és úgy adják át. Szavakat se találok. Már az is gyomorforgató hogy pénzt adnak hogy pénzt kellett adnunk,de hál' Istennek tudtunk miből adni. Számoltam valószínűleg milliós bevételt szedtek be mivel sokan voltunk de a lagzi se volt olcsó így jó esetben 600 at kereshettek de lehet kevesebbet mert voltak kiadások a bevételből. Igen tudom közös az életünk a lakásunk a dolgaink a céljaink de mégsem az én kuzinom :D miért fizettem volna bele? Megkérdeztem páromat azt mondta nem várta el mert tényleg kvázi semmi köze még neki se az adott párhoz sose találkoznak sose ülünk össze így miért pont ilyen embereknek fizetnék.2020. aug. 29. 00:15
2/49 anonim válasza:
Ha nem tartotok még ott, hogy közös kassza legyen, akkor az ő rokona, az ő ajándéka. Te ott csak vendég vagy.
3/49 A kérdező kommentje:
#1 a páromnak sem. Legutóbb kb 10 éves korában játszott vele és csak a közös nagyinál találkoztak. Soha sehova nem hívtak minket. Se párom se engem. Így valóban semmi közöm hozzájuk de páromnak sem. Egy ismerősöm barátja az ismerősöm csajnak a kollégájának az esküvőjére adott pénz felét kifizette. Ez is fura nekem.
2020. aug. 29. 00:23
4/49 A kérdező kommentje:
Kassza kb közös meg mindenünk. Ja és ők tuti semmi pénzt nem adnak az esküvőnkkor mert mi meg se hívjuk őket. Az utolsó haverjuk senkije is előrébb van a srácnak mint az unokaöccse aki a párom. Most így..minek adnék. 50is bazi sok volt hogy ennyit adtunk. De tudott miből nem nélkülöztünk miatta így az összeg nem számít de ez hogy fizessek vagy ne..ahh.
2020. aug. 29. 00:26
5/49 anonim válasza:
Ha a kassza közös, akkor azt te is fizetted, csak épp nem a te kezedben volt Szent István.
6/49 anonim válasza:
Miért mentetek el? Ha ennyire nem is ismeritek őket, én tuti nem mentem volna el.
7/49 A kérdező kommentje:
Igaz. Épp nem én fogtam meg a szent pityut. Azért mentünk mert a párom szülei meg a mama hisztériás görcsöt kaptak volna. Vagyis csak a mamája. Mert hogy mennyire szereti a Gyuszika az én páromat és el kell mennünk és én!! meg ne próbáljak nem menni. Na annyira szereti hogy egy kisvárosban is évente 2x látja. Idén az egyik egy temetés volt a másik a saját esküvője. De párom tesóját meghívják errearra minket soha,páromat 1x nem hívta el. Engem se így nyilván. Nah ennyire szereti. Én se akartam menni de párom mamája nagyon kiborult hogy meg ne próbáljak nem elmenni. De nem bántott csak totál kikészült :D jó mondom a nénit bírom, meg párom ne menjen egyedül..
2020. aug. 29. 00:39
8/49 A kérdező kommentje:
Amúgy de van külön kassza is! Bocsánat! Meg közös!! És párom a saját csak az ő tulajdona kasszából vette ki az 50et. Na szóval én egy Ft-ot se fizettem. :))
2020. aug. 29. 00:41
9/49 anonim válasza:
Ha együttéltek, akkor közösen adtátok azt a pénzt. Tesóméknak exemmel mi is egy borítékot adtunk mert egy pár voltunk akik együttéltek. Ne gondold ezt túl.
10/49 A kérdező kommentje:
Igen. Köszii :) de abba tényleg nem fizettem. :D a kaja legalább jó volt. A vőfély meg egy idegbeteg orditozós barom.
2020. aug. 29. 00:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!