Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párommal ketten mentünk a rokona esküvőjére pénzt csak párom tett a borítékba de közösen adtuk, ez gusztustalan tőlem? Adnom kellett volna?
"Tavaly voltunk egy esküvőn ahol a vőlegény az én hozzátartozóm, természetes,hogy én tettem a borítékba a pénzt..." Ez KORREKT! Mi is ugyanezt tesszük! Ha párom rokona akkor ő fizet. Ha az én rokonom akkor én.
Anyagias 😂😂 haha. Szerintem a gusztustalan az h pénzt akarnak a friss házasok h beleírják a meghívóba. Az az undorító h erre van arcuk. Nekünk majd ha adnak adnak kész. Nem írnám a meghívóba hogy pénzt fogadunk csak el. Oké szokás adni adtunk is! Nincs vele bajom. Adtunk. Hanem hogy elvárás az h adjunk h elvárják a borítékokat. Na ez a gáz.
"Igaz mi nem élünk együtt, de régóta vagyunk egy pár, ha az ő rokonaihoz megyünk ő adja, ha ez enyémekhez akkor én. Mi így oldottuk meg :)" ez akkor is rendben lesz ha már együtt is éltek! Korrekt is.
Nem kell szidni akkor is gusztustalan kihangsúlyozni h "pénzt akarunk".. maga a pénz adás az rendben.
1. Az a gusztustalan hogy kimatekoltad mennyit nyernek/ vesztenek a lagzin.
2. Most komolyan lenne pofád üres kézzel menni, vagy mi bajod azzal hogy vinned kellett valamit?
3. Ha elmentél a pároddal zabálni a lagziba, egy huszast belefizethettél volna. Így a párod fizette a részed, ez is gusztustalan, haszonleső magatartás. Nem uri, nem nagyvonalú, hanem ilyen kis szarrágó hozzáállás.
Paraszt vagy mert ilyen a stílusod. Ne beszélj műveltségről messze vagytok!
Persze h alap vinni apróságot bor valami drága csoki stb ha vendégségbe megyek. De az h páromat (+engem) azért hívtak h pénzeljük őket de amúgy le se kakálják ez már undorító volt tőlük. Elvárás jézusom. Azért vendéget hívni h keressenek rajtuk nagyon alja, adni az rendben van. De elvárás ez az ami hányinger. Jó hogy nem akasztottak fel minket hogy csak 50E t adtunk..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!