Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Főnököm különös kérdést tett fel. Csak fantáziálok?
Volt nem rég egyfajta "évadzáró" értékelő beszélgetésünk négy szem közt, ahol kölcsönösen értékeltük az elmúlt évet, kérdezte mi volt negatív, pozitív, javaslatok, észrevételek érdekelték, stb. Azt tudni kell, hogy kezdettől fogva nagyon kedves, figyelmes volt velem, sokat nézett, mosolygott, mindig kereste az alkalmat hogy kettesben legyünk és hozzám érhessen (látszólag véletlenül). Nem flörtölt soha semelyik kolléganőmmel, velem kapcsolatban szolidan megjegyezte, hogy csinos vagyok. Azt nem tudtam eldönteni, hogy mint embert vagy mint nőt kedvel. Belül úgy éreztem, mint nőt, de lehet csal a megérzésem.
Visszatérve a beszélgetéshez, nagyon sokat dicsért hogy mennyire elégedett velem, milyen jól dolgoztam, és feltett egy olyan kérdést, hogy volt-e valami az elmúlt évben, amit nem mertem megkérdezni vagy megtenni. Nem is értettem a kérdését és elkezdtem másról beszélni. Szerintetek mire gondolhatott ennél a kérdésnél? Mégis mi lenne, amit egy alkalmazott nem merne megkérdezni? Fura volt egyszerűen...
A másik pedig,hogy pontokkal értékelte mindannyiunk teljesítményét, mindenki azonos számú pontot kapott, nekem azt hazudta (mint utóbb kiderült), hogy az egyik kategóriánál kivételesen csak nekem eggyel több pontot ad, mint a többieknek. Holott annàl az egynél mindenki többet kapott. Erre mégis mi szükség volt?
Összességében mi a véleményetek, én látok bele dolgokat, amik nincsenek?
Számít, hogy megtöcskölne-e? Házas?
Az már alapvetően a vonzalom jele ha keresi a társaságod, meg hozzádér amikor tud. De hát meg is mondta, hogy csinos vagy.
Honnan tudod, hogy másokkal nem csinálja ezt?
Köszönöm a válaszokat. Lehet félre érthető voltam, nem írtam le, hogy egész biztosan nem akar tőlem semmit, még ha tetszem is neki, akkor sem. Ez a fix munkája, ráadásul egy családtagja kolléganő, ha nem illően viselkedik, nyilván tudja hogy megütheti a bokáját.
Viszont látom, érzem kezdettől fogva, hogy szereti és keresi a közelségemet, minden mondatomra figyel, ha csak teheti, megérinti a karomat. Fogalmam sincs mit gondoljak, csak érdelelt, kívülálló mit gondol, hogy lehet-e valami vonzalom a részéről.
Szerintem itt valami olyasmire gondolt,hogy szeretnél-e komolyabb feladatokat a jelenleginél,vágysz-e kinevezésre,előlêptetésre,esetleg fizetés emelésre.
Azt nem a nőnek kell megkérdezni,ráadásul nem egy ilyen szakmai beszélgetésen,hogy bejössz- e neki,esetleg randizna-e veled.
Szóval szerintem mindenképp szakmai a kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!