Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Párommal ketten mentünk a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párommal ketten mentünk a rokona esküvőjére pénzt csak párom tett a borítékba de közösen adtuk, ez gusztustalan tőlem? Adnom kellett volna?

Figyelt kérdés
Együtt élünk lehet majd eljön a mi nagy napunk is rég egy pár vagyunk logikusan kettőnket hívtak meg. De a borítékba a pénzt (50-et) párom tette ő fizette. Ketten írtuk alá és közösen adtuk oda. Én vagyok a nő de nem számít mivel a páromtól nem várnám el hogy az én rokonom esküvőjére pénzt adjon..azt én fizetném. Máshol meg hallom hogy valóban majdnemhogy felesbe kifizetik beteszik borítékba és úgy adják át. Szavakat se találok. Már az is gyomorforgató hogy pénzt adnak hogy pénzt kellett adnunk,de hál' Istennek tudtunk miből adni. Számoltam valószínűleg milliós bevételt szedtek be mivel sokan voltunk de a lagzi se volt olcsó így jó esetben 600 at kereshettek de lehet kevesebbet mert voltak kiadások a bevételből. Igen tudom közös az életünk a lakásunk a dolgaink a céljaink de mégsem az én kuzinom :D miért fizettem volna bele? Megkérdeztem páromat azt mondta nem várta el mert tényleg kvázi semmi köze még neki se az adott párhoz sose találkoznak sose ülünk össze így miért pont ilyen embereknek fizetnék.

2020. aug. 29. 00:15
1 2 3 4 5
 31/49 A kérdező kommentje:
Mondja a rosseb. Az érdekelt más párok akik lagziba voltak hivatalosak mit hogy fizettek.. ennyi.
2020. aug. 29. 22:48
 32/49 anonim ***** válasza:
0%
Én neked dildóval, ehhe
2020. aug. 30. 14:37
 33/49 anonim ***** válasza:
85%
Nem értem, miért lenne illetlenség kimondani azt, amit amúgy is mindenki tud (esküvőre pénzt viszünk).
2020. aug. 30. 17:12
 34/49 A kérdező kommentje:

#32.. Parancsolsz? Mi a baj?

#33 :D jó de konkretizálni h ELvárják az gáz. Továbbra is OKÉ adni a pénzt. De így elvárni. Wtf.

2020. aug. 30. 17:37
 35/49 anonim ***** válasza:
Kérdező,ha nem mondják mit vittetek volna?
2020. aug. 30. 18:14
 36/49 anonim ***** válasza:
2020. aug. 30. 20:55
 37/49 anonim ***** válasza:
Én nem értem a problémát :D. Együtt éltek, együtt adtatok borítékot. Így szokás. Hogy milyen címletekben, kinek a tárcájából került bele, az szerintem mindegy. Mi a barátnőm esküvőjére úgy vittük, hogy én tettem a borítékba kettőnk nevében, de előtte a párom fizetett valami nagyobb kiadást. Nem csinálunk belőle ügyet, ilyen szempontból nincs “enyém-tied”.
2020. szept. 2. 15:11
 38/49 anonim ***** válasza:

Szerintem sok fejfájást megspórolnak azzal, ha valahogy feltüntetik a meghívóban, hogy nem kérnek 25. Kacatot, amit már nem tudnak hova tenni, meg utalványt, mert van már mondjuk, vagy amúgysem kell nekik onnan semmi, meg háztartási gépeket, stb. Még szoktak ilyen üdüléseket is ajándekba, de azzal mi is megszívtuk már, mikor valami más alkalomra kaptunk olyat, mert nem tudtunk vele elutazni. És akkor ez az ajándékozónak is kellemetlen, mert pocsékba ment a pénze, előtte meg megy a fejtörés, hogy mit adjon, meg a párnak is, mert gyűlnek a fölösleges dolgok.

Ha meg ráírják, hogy nem kérnek semmit, úgyis visznek nekik valamit, mert szokás ajándékozni ilyenkor. Mint hogy szulinapra, keresztelőre se mész üres kézzel.

Akkor már inkább tényleg vigyenek pénzt, ne sokat, csak amilyen értékben vettek volna ajándékot.

2020. szept. 2. 15:19
 39/49 A kérdező kommentje:
Köszi :D megmondom őszíntén az a rész evidens hogy nincs enyém/tied hanem a mienk..hisz hosszútávra tervezünk együtt. Azaz lehet eljön a mi napunk is. De eszembe se jutna konkrétan elvárni hogy miket akarunk..
2020. szept. 2. 16:01
 40/49 anonim ***** válasza:
Mi meg 30X leirtuk, h miert nem gaz, h leirtak meg h igenid vinni kell valamennyi penzt az eskuvore💁
2020. szept. 3. 13:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!