Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megvettem a ruhát, mielőtt megkért volna. Szerintetek őrültség volt?
A barátommal 2 éve vagyunk együtt, imádjuk egymást. Az egyik nap bementem az egyik mennyasszonyi ruha boltba, és valami hirtelen ötlettől vezérelve megvettem azt a ruhát, amit másodjára felpróbáltam. A ruha gyönyörű és nagyszerűen áll...
A barátom bankkártyájával fizettem, mert nem volt nálam az enyém. Ezt megtudhatja? Mármint hogy hiányzik egy nagyobb összeg a számlájáról?
Félek, hogy mit szólna hozzá, nem mondtam neki el semmit.
Mit tegyek?
Ha ez igaz, amit leírtál, akkor...
Hát, engem hidegen hagyna, hogy úgy nézel ki benne, mint egy hercegnő. Most 79000Ft-tal rövidítetted meg. Legközelebb mit fogsz kitalálni????????
Nem vagy kíváncsi az erkölcsi izékre... Akárhogy mentegeted magad, nagyon nagy disznóságot csináltál. Ha lenne nőm és ugyanezt megtenné velem, amit te az általad állítólag imádott barátoddal megtettél, akkor úgy kezdeném, hogy azonnal húzz el innen és rögtön add vissza a pénzem. Fognám a ruhát, leültetnélek egy székre, ahonnan vécézni se engednélek felállni és a szemed láttára szakítanám darabokra a ruhádat. Továbbá azt mondanám, hogy rögtön add vissza a pénzem és utána tűnj el jó messzire.
Az lenne a minimum, ha elmondanál neki mindent, úgy ahogy történt és nem játszanád a hercegnőt, hanem ott rögvest visszaadnád neki a pénzét. Ha szó nélkül el tudtad költeni, akkor az a minimum, hogy visszaadd.
Ha kivág a barátod, ne álljon feljebb neked. Gondold bele magad az ő helyzetébe! Már ha tudsz egyáltalán gondolkodni...
ugye h szép?
még semmi, nem vett észre semmit.
egyébként orvos, a szülei is gazdagok, nem tudom miért lett volna disznoság?
kellett az a ruha és kész.
célozgattam h szeretnék már férjhez menni meg minden, és nem tiltakozott... ha szerencsém van, eljegyez.
ha nem, akkor még nem tudom.
szegény lány hulye volt , meg esik , vannak akik lassan komolyodnak meg . ok, de ugy feé vagytok háborodva a 80 000 ft , emberek ez menyaszonyi ruha , ha tényleg abba akar férjhez menni , nem is vett drágát,
már irtam feljebb hirdesse meg adja ki mint bérelhető ruha , és igy lesz vár a szarbol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!