Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a szenvedély? Szenvedély = erőszakosság, vadság, kicsit őrültség?
Mindig azon gondolkodtam, szenvedélyes vagyok-e, vagy sem, és nem tudom, hogy pontosan mi a szenvedély?
Például szenvedély az, hogy hirtelen kapom magam, odamegyek a lányhoz, és legszívebben letépném a ruháját?
Szenvedély-e az, hogy néha, ha csak meglátom, úgy felpörgök, hogy alig bírom leállítani magam, és ha nem beszélhetek Vele, olyan szinten ökölbe szorul a kezem, hogy szinte vér buggyan ki belőle?
Szenvedély-e az, hogy ordibálok Vele, haragszom rá, szinte meg tudnám ütni, fejéhez vágni dolgokat, aztán pár perc múlva leteperném?
Hogy igazából már nem gondolkodom, őszintén szólva nekimegyek mindenkinek, aki hátráltat, mert őszintén: megőrülök Érte!
Úgy érzem nincs akadály, és mindent leküzdök, hogy érinthessem, érezhessem, hallhassam?
Hogy néha szó nélkül, beállnék mögé, és ha ellenkezne is, szorítanám derekát, és kóstolnám nyakát, vállát, és szinte belemarnék puha bőrébe?
Ez így szenvedélyt jelent?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!