Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szenvedély, vagy nyugalom? Melyik pasit válasszam? (nagyon nehéz döntés) 24L
Mond el neki,hogy amíg vele voltál,te addig is gátlástalanul csaltad "4 hónapja találkozgatok" és meg van oldva a dolog.
A jóképű amúgy sem érdemel ilyen cafatot.
Kedves kérdező, a leírtakból én azt szűröm le, hogy egyik férfi sem hozzád való igazán, bár nagyon vonzódsz hozzájuk.
Azt írod, szeretnél megállapodni. Élettársi kapcsolatra, és családalapításra gondolsz ezzel? Mert ha igen, akkor tudnod kell, hogy a szerelem nem egyenlő az összeillőséggel.
Az első pároddal nagy volt a szerelem, de nyilvánvaló, hogy nem vagytok egymáshoz valók, ha ilyen szélsőséges kapcsolat volt. Visszamenni valakihez, akivel verekedtél is? Ugyan már... Ha meg akarsz állapodni, akkor ez felejtős. Hosszú éveken át úgysem bírnátok egymás mellett.
A második kielégítené a testi, lelki szükségleteidet, de nem vonz. Na bumm. Ő sem lesz megfelelő. Egy alapvető láng, vonzalom kell a másik iránt, mert ha ez nincs meg, pár év múlva nagyon elégedetlen leszel a közös élettel.
Szerintem mind a kettőt hagynod kéne. Azt érzem abból, amit írtál, hogy mind a kettő azért vonz, mert a testi-lelki szükségleteidet szeretnéd kielégíteni (amivel nincs is baj). De ha megállapodni, családot alapítani szeretnél lassan, akkor egyik férfi sem lesz megfelelő a kettő közül.
Ha már nagyon vágysz egy kapcsolatra, és nincs kedved harmadik embert keresgélni, akkor persze meg lehet próbálni újra bármelyikkel. Szerintem teljesen mindegy, melyikkel, mert ahogy fentebb írtam, mind a kettővel vannak súlyos gondjaid, amik miatt úgysem lenne tartós a kapcsolat. De talán egy ideig megint jól érezhetnéd magad, míg elő nem jönnek az össze nem illőségből fakadó gondok.
Egy próbát megér, újra szakítani mindig lehet.
Viszont ha tartós dologra vágysz, én az elsőt mindenképp hanyagolnám a fizikai bántalmazás miatt. Ha csak egyszer fordult elő, akkor is. Bár a leírtak alapján úgysem fogod leélni az egész életed egyik jelölttel sem, mert arra nem alkalmasak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!