Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A páromat vagy a másik fiút válasszam?
Nagyon kellemetlen szituációba kerültem, amilyenbe álmomban sem gondoltam volna, hogy kerülhetek én, aki mindennél fontosabbnak tartja a hűséget és a bizalmat...Annyira szégyenlem, most is potyognak a könnyeim, ahogy ezt gépelem, de remélem, hogy számíthatok Tőletek egy kis megértésre és segítségre.
Szóval kicsivel több, mint fél éve vagyunk együtt a barátommal, nem zökkenőmentes a kapcsolatunk, de szeretjük/-tük(?) egymást. 2 hónapja viszont megismertem egy másik fiút és nincs mit szépíteni ezen, beleszerettem. Hiába próbálom az ellenkezőjét bizonygatni, ő nagyon sok mindenben jobb a barátomnál. Tökéletesen olyan pasi, amilyenről kiskorom óta álmodozom és nagyon tudnám szeretni őt. Mégis érzek még valamit a barátom iránt, hiszen nagyszerű hónapokat töltöttünk együtt. Ezért nem tudom, hogy döntsek. A barátomnak mindent bevallottam. Ő pontosan ismeri az érzéseimet, ezért azt mondta, hogy bármi lesz is a döntésem, ő elfogadja.(De mivel én is nagyon jól ismerem őt, tudom, hogy ha elhagynám teljesen összeroppanna). Nem akarok fájdalmat okozni neki, de mégis a másik fiú az, akivel most boldogabb lennék. Ő is szeret engem és nagyon szeretné, ha egy pár lennénk. Kérlek, adjatok tanácsot, kit válasszak?
Bizonytalanért elhagyni a biztost, még ha csak hat hónapos is a kapcsolat. Én nem tenném a helyedben!
29/F
Az előző menjen a... (Nem szeretek embereket minősíteni, ezért azt mondom, hogy elég biorobotság, ha nem tudja elképzelni, hogy létezik ez az érzés.)
Na... ez tipikusan az a helyzet, amikor a legjobban teszed, ha egyiket sem választod. A barátoddal szakítasz, az új fiúval nem jössz össze, és lehetőleg nem is nagyon maradsz kapcsolatban velük. Maradj egyedül egy ideig, akár 1..2 évig is, ezalatt szépen letisztulnak benned a dolgok, és el tud jönni az az ember, akivel érdemes megpróbálni az egy párnak levést.
A párodat kell, hogy válaszd !
Elmondtad neki az érzéseidet és ő segítő szándékot mutatott és nem akart azonnal elhagyni.
Szerintem a másik pasiban csak azért látod meg azokat a dolgokat mert még nem ismered teljesen és csak a jót akarod meglátni benne.
Miből gondolod, hogy ha annyi időt együtt töltesz vele mint ezzel a mostani pároddal és hasonló szituáció lesz újra, akkor az a pasi így reagál majd ?
Ne foglalkozz az első válaszolóval, ettől még nem vagy ribanc!
Nézd! Látsz esélyt arra, hogy a barátoddal rendbe hozd a kapcsolatotokat? Mert ha mást szeretsz, én erre nem látnék esélyt....
Megismerted 2 hónap alatt annyira a másik fiút, hogy el tudd dönteni érdemes-e elhagyni érte a párodat?
Ja és ne hibáztasd magad! Egy párkapcsolatban 2 ember van ne felejtsd el. A párod sem tett eleget azért, hogy megtartson és a másik fiú sem akadályozta meg, hogy beleszeress! Ne tekints egyedüli hibásként magadra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!