Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik hölgyet válasszam?
Nagy dilemmában vagyok, mert van 2 lány aki járna velem.
Az egyik után 3 éve epekedek, próbálok összejönni vele, de ő kitartott a pasija mellett. A várakozás közben nem régen megismerkedtem egy másik lánnyal.
Csakhogy az első már szakított a pasijával és az egyik indok azért volt, mert elhanyagolta őt és a lány úgy gondolta, hogyha szakít vele és összejön velem akkor megkapja a törődést. Csakhogy nekem már van barátnpm, de ő nem tud róla.
Most mindkettővel egyszerre, felváltva vagyok, úgy gondoltam, hogy egy kis idő múlva az egyik úgyis lemorzsolódik, de eddig semmi én meg elég sz*rul érzem amiatt magam, hogy hazudok és csalom kettejüket. :(
Az első kicsit beképzeltebb, szókimondóbb csaj, de nem olyan plázacicásan. A másik visszafogotabb, csendes típus. Nagyon jól el vagyok mindkettőjükkel amúgy és nem tudok dönteni melyik is legyen az akivel maradjak.
Ti hogyan döntenétek?
"Csakhogy az első már szakított a pasijával és az egyik indok azért volt, mert elhanyagolta őt és a lány úgy gondolta, hogyha szakít vele és összejön velem akkor megkapja a törődést. Csakhogy nekem már van barátnpm, de ő nem tud róla."
A másodikat válaszd! Az elsőnek te csak egy balek vagy akit arra használna fel h féltékennyé tegye vele a volt barátját, és az többet foglalkozzon vele. Szerinted ha 3 évig nem hagyta ott, majd most fogja érted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!