Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most melyiket válasszam a kettö közül?
Akihez érzelmileg és testileg is vonzódsz.
Ha már szóba jött az,hogy az egyiknek több pénze van,az tuti,hogy nem jó irányban vagy...
Én azt mondom keress egy harmadikat és azért ne járj senkivel,mert eltudsz vele költözni otthonról.
Lássuk csak az esélyeket:
20 éves tanuló- küzd, hogy magától feljebb jusson. A te karaktered minden tekintetben. Hajlandó felnőtt, önálló életet élni.
22 éves, anyuci-apuci kedvence, aki nem csak most, de később sem fog elköltözni otthonról, mert kényelmes a kis élete ott. Főleg nem szegényebb élet miatt. Soha nem lesz igazán önálló, hogy együtt élni nem fgosz vele, az meg tuti, mert ragaszkodik anyucihoz.
Van még kérdés? :)
22/L
14:13-as vagyok!
Most olvastam a kommentedet is.
Te már eldöntötted, csak agyilag vonzódsz a 22 éveshez.
Ha a 20 éveshez vonzódsz, ne foglalkozz azzal, mennyit vagy vele, majd lesz az több is és jobb is.
És ne mondd azt, hogy el fog hagyni, míg a 22 éves meg nem. Nagy tévedésben vagy, mert a másik hamarabb lelépne, mert nem kell hogy annyira értékeljen, ott van a gazdag anyuci, neki az elég is.
És nem a kora a megcsalás oka!!!!! Valaki 18 évesen éretebb, mint egy 22 éves. Én 18 évesen soha nem csaltam volna meg a jelenlegi párom, előttem a 23 éves barátnője megtette. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!