Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megvettem a ruhát, mielőtt megkért volna. Szerintetek őrültség volt?
A barátommal 2 éve vagyunk együtt, imádjuk egymást. Az egyik nap bementem az egyik mennyasszonyi ruha boltba, és valami hirtelen ötlettől vezérelve megvettem azt a ruhát, amit másodjára felpróbáltam. A ruha gyönyörű és nagyszerűen áll...
A barátom bankkártyájával fizettem, mert nem volt nálam az enyém. Ezt megtudhatja? Mármint hogy hiányzik egy nagyobb összeg a számlájáról?
Félek, hogy mit szólna hozzá, nem mondtam neki el semmit.
Mit tegyek?
De jól megy eggyeseknek, hogy 79. 000 forintokat van lehetőségük eltapsolni csak úgy hétfő délután, valami olyanra ami életükben egyszer lesz rajtuk... már ha lesz esküvő egyáltalán.
Mi lenne ha unalmadban vásárolgatás helyett könyvtárba járnál?
Szemét megjegytés, de a történtek tükrében azt javaslom, gondolkozz el rajta hogy kéne-e egy orvos. Ez már beteges vásrárlás mánia. Olyan dolgokat veszel amire nincs szükséged.
A pénzt a legkevesebb, hogy minnél előbb utald át a kártyájára.
Szurkolok neked hogy ne dobjon ki, bár én is azt tenném a helyében.
"Én kifizetném neki, hogy upsz ne haragudj véletlen a tiédet használtam, de még ma az asztalra letenném a pénzt, és imádkoznék, hogy ezt a kivonatot ne nézze meg, mert azon ha olyan a rendszerük, akkor látni, h pl gloria szalon... nehéz nem lenyomozni..."
Én is ezt csinálnám!DE azonnal!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!