Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megvettem a ruhát, mielőtt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megvettem a ruhát, mielőtt megkért volna. Szerintetek őrültség volt?

Figyelt kérdés

A barátommal 2 éve vagyunk együtt, imádjuk egymást. Az egyik nap bementem az egyik mennyasszonyi ruha boltba, és valami hirtelen ötlettől vezérelve megvettem azt a ruhát, amit másodjára felpróbáltam. A ruha gyönyörű és nagyszerűen áll...

A barátom bankkártyájával fizettem, mert nem volt nálam az enyém. Ezt megtudhatja? Mármint hogy hiányzik egy nagyobb összeg a számlájáról?

Félek, hogy mit szólna hozzá, nem mondtam neki el semmit.

Mit tegyek?

2010. aug. 3. 18:22
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
100%
szerintem azt is kiírja,hogy hol...
2010. aug. 3. 18:28
 12/45 anonim ***** válasza:
96%
Hát biztos nem fogja azt mondani, hogy ha már megvetted, akkor gyere hozzám. Ez nevetséges. Azért, mert valami gyönyörű, nem kell rögtön megvenni.
2010. aug. 3. 18:29
 13/45 anonim ***** válasza:
96%
Ja! És az a minimum, hogy kifizeted neki, ha szakít, ha nem.
2010. aug. 3. 18:34
 14/45 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj, de ennél nagyobb butaságot még nem hallottam. Hónap végén megkapja az egyenlegét postán, ahol az is oda lesz irva, hogy hol használtad a kártyát. Szóval igen, azt is megfogja tudni hol vásároltál, onnan meg elég egyértelmű, hogy mit. Még előtte mond el neki, rosszabb, ha csak akkor jön rá és még az is számládon lesz, hogy eltitkoltad ezt előle. Ráadásul 79.000 Ft-ot szó nélkül eltüntetni... Nem volt szép. Most próbálj javitni, amig nem késő...
2010. aug. 3. 18:38
 15/45 anonim ***** válasza:
53%

De jól megy eggyeseknek, hogy 79. 000 forintokat van lehetőségük eltapsolni csak úgy hétfő délután, valami olyanra ami életükben egyszer lesz rajtuk... már ha lesz esküvő egyáltalán.

Mi lenne ha unalmadban vásárolgatás helyett könyvtárba járnál?

Szemét megjegytés, de a történtek tükrében azt javaslom, gondolkozz el rajta hogy kéne-e egy orvos. Ez már beteges vásrárlás mánia. Olyan dolgokat veszel amire nincs szükséged.

A pénzt a legkevesebb, hogy minnél előbb utald át a kártyájára.

Szurkolok neked hogy ne dobjon ki, bár én is azt tenném a helyében.

2010. aug. 3. 18:41
 16/45 anonim ***** válasza:
83%
Én kifizetném neki, hogy upsz ne haragudj véletlen a tiédet használtam, de még ma az asztalra letenném a pénzt, és imádkoznék, hogy ezt a kivonatot ne nézze meg, mert azon ha olyan a rendszerük, akkor látni, h pl gloria szalon... nehéz nem lenyomozni...
2010. aug. 3. 18:47
 17/45 anonim ***** válasza:
78%
pióca,veszel magadnak drága felesleges dolgokat más pénzéből?amíg ő dolgozik te azt fél óra allatt szépen elköltöd hülyeségekre.na szép.
2010. aug. 3. 19:04
 18/45 anonim ***** válasza:
12%
mond azt hogy ellopták
2010. aug. 3. 19:27
 19/45 anonim ***** válasza:
6%
mármint a kártyát tőled
2010. aug. 3. 19:27
 20/45 anonim ***** válasza:
53%

"Én kifizetném neki, hogy upsz ne haragudj véletlen a tiédet használtam, de még ma az asztalra letenném a pénzt, és imádkoznék, hogy ezt a kivonatot ne nézze meg, mert azon ha olyan a rendszerük, akkor látni, h pl gloria szalon... nehéz nem lenyomozni..."

Én is ezt csinálnám!DE azonnal!!!!!

2010. aug. 3. 19:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!