Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megvettem a ruhát, mielőtt megkért volna. Szerintetek őrültség volt?
A barátommal 2 éve vagyunk együtt, imádjuk egymást. Az egyik nap bementem az egyik mennyasszonyi ruha boltba, és valami hirtelen ötlettől vezérelve megvettem azt a ruhát, amit másodjára felpróbáltam. A ruha gyönyörű és nagyszerűen áll...
A barátom bankkártyájával fizettem, mert nem volt nálam az enyém. Ezt megtudhatja? Mármint hogy hiányzik egy nagyobb összeg a számlájáról?
Félek, hogy mit szólna hozzá, nem mondtam neki el semmit.
Mit tegyek?
19:27
jó ötlet, ezt fogom csinálni. úgy se tudta h elvettem a kártyáját, szal annyi, mintha ő hagyta volna el.
egyébként szeretem, tényleg, de ezt most nem mondhatom el neki, nem akartam elvetetni magam vele... egyszerűen kellett az a ruha...
egyébként benn voltam ma a boltban, h megkérdezzem visszaválthatom-e a ruhát, azt mondták h nem...
én mindent megpróbáltam...
egyébként az erkölcsi izékre nem vagyok kíváncsi, használható ötleteket várok.
természetesen a véleményeket elolvastam, de nem érzek bűntudatot...
a legjobb amit tehetsz, hogy odaadod neki a pénzt és elmondod h megláttad a kirakatban, le volt arazva és megvetted, hiszen egyszer úgy is szükséged lesz rá mindenképpen. ha késôbb elvesz, elvesz..ha nem nem.
így jöhetsz ki a legjobban belôle. ha visszakapja a pénzét még kidobni sem fog, valószínûleg hülyének sem néz majd, van benne realitás. ne legyél akkora patkány ,hogy meglopd 80k val és hagyod h azt higyje h elvesztette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!