Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megváltozhatnának-e a nők párválasztási szokásai abban az esetben, ha nem lennének gazdag emberek? Hogy látjátok ezt a kérdést azok közül, akik ismerik az 1990-es évek előtti korszakot?
Miért ne tudnék megemelni egy téglát? Szerintem erre a legtöbb ember képes. Jártam olyan kézműves szakkörbe, ahol ragasztáshoz újságpapírral és ragasztószalaggal körbetekert, ragasztószalag-fogantyús téglát használtunk nehezéknek. Mindannyian nők voltunk.
A másik kérdésedre válaszként annyit, hogy engem nem érdekel a házasság, és nem tervezem, hogy férjem lesz. A párkapcsolat sem érdekel a jelenlegi életszakaszomban. Számomra nem ez az élet sója, hanem az alkotás, kreativitás, vizuális művészi tevékenység.
"alkotás, kreativitás, vizuális művészi tevékenység."
Ezek ugyan nagyon jó dolgok, hasonlóan jók , de teljesen másak a jog tanulása,
az idegen nyelv tanulása, a biológia és a kémia elemzése.
Arról nem is beszélve, hogy amennyiben van egészséges biológiád,
akkor kellene , hogy érdekeljenek a férfiak. Kellene , hogy fontos legyen az ölelés, kellene, hogy izgasson milyen lehetne az ágyban stb.
ha nem is akarsz párkapcsolatot, akkor is.
De természetesen ez a hús-vér emberre vonatkozik.
Nem az elvont elméjű emberre.
Számodra az élet sója az amit éppen leírtál, de ebben sehol sincs azon szereplésed az életben, amivel összefüggésben boldog lehet veled valaki.
Akár párkapcsolaton kívül, akár azon belül.
Nem teljesedik be a karmád egészében.
Ennek is van egy rejtett pszichés oldala benned, amit vagy ismersz, vagy nem, tudat alatt akkor is ott van, valamelyest irányít.
75
"Ha valaki a boldogságot külső forrásból várja, az az én szememben spirituális értelemben véve egy csecsemő szintjén van. Még ha akarnék is párkapcsolatot, belső tulajdonságokat tekintve ezek hullanának ki nálam elsőként a szűrőn."
Én azt gondolom, hogy a világ legtermészetesebb dolga, hogy párkapcsolatban tudunk kiteljesedni. Így van megalkotva az ember. Továbbá a családban is (= gyerek(ek)).
"Én azt gondolom, hogy a világ legtermészetesebb dolga, hogy párkapcsolatban tudunk kiteljesedni. Így van megalkotva az ember."
Az a problémám az ilyen megállapításokkal, hogy előbb-utóbb kiderül róluk, hogy valójában nem megállapítások, hanem előíró jellegűek, tehát elvárások. Aki meg nem felel meg nekik (pl. egy aszexuális ember, én nem vagyok az, még mielőtt személyes érintettséget feltételeznél), arra meg kimondva vagy kimondatlanul, de deviánsként / betegként tekintenek. Függetlenül attól, hogy esetleg az illető a társadalomnak mondjuk egy extrémen hasznos tagja.
77
Jesszusom, mi a baj az aszexualitással?
Kit érdekel, hogy kit mit vár el? Egyszerűen csak jobb, ha van kihez szólni, ágy-asztal, filmnézés, séta... sok minden jobb.
"Egyszerűen csak jobb, ha van kihez szólni, ágy-asztal, filmnézés, séta... sok minden jobb."
Elfelejtetted hozzátenni, hogy NEKEM (= azaz neked).
Jah, nekem. Bocsánat.
Te meg remete vagy. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!