Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megváltozhatnának-e a nők párválasztási szokásai abban az esetben, ha nem lennének gazdag emberek? Hogy látjátok ezt a kérdést azok közül, akik ismerik az 1990-es évek előtti korszakot?
Ajánlom figyelmedbe, sokat segíthet:
Az érzelmi intelligencia fejlesztése felnőtt korban
Ebben szerepel ez is, mint egy lépés, hogy önmagunkért, a kialakult helyzetünkért felelősséget kell vállalni. Mások hibáztatása, okolása, a tagadás nem fog minket előbbre vinni a megoldás felé. Lássuk be, hogy saját életünkért mi vagyunk a felelősek. Az érzelmi intelligencia tudatos munkán is alapszik. Neked kell megdolgoznod a saját boldogságodért és nem a nőket kell okolnod azért, mert te nem találsz megfelelő párt. Ennek okát magadban keresd és önmagadat javítsd, ne a világot szidd magad körül!
A te életedről te tehetsz.
16
Hihetetlenül egysíkú gondolkodás. Tisztelet a kivételnek (Anxious kartársra gondolok).
Ha a divatos, menő csávók vitték a jó nőket, akkor ez egy üzlet volt, nem? A férfi is adott vmit, meg a nő is. De a vacak férfiak is a jó nőket vitték volna, nem? És a ronda nők is a divatos, menő csávókra buktak volna, nem?
Megint itt vagy! Pattanj már el máshova Bandika.
Érzelmi intelligenciával hiába foglalkozol, ha nincs alattad 20 millás bmw, meg havi 4-5.százezer költőpénz, amit elszórhatsz. A hírnévről meg az egzisztenciáról nem is beszélve. Te azt nem bírod felfogni az agyaddal, hogy a külsőleg preferált nőket marhára nem érdekli az érzelmi intelligenciád, mert el sem jutnak arra a szintre, hogy azt megtapasztalhassák hogy megvan-e
Itt nem az érzelmeken múlik ez. Te egy álomvilágban élsz.
Arról nem tehetek, hogy nagyon sok olyan nő van, aki illene hozzám, függetlenül attól, hogy nem vagyok egy kigyúrt állat. De ezek mind azt hiszik, hogy majd egy milliomos felkarolja őket. És inkább otthon be vannak zárva a szobában és álmodoznak , néha marakodnak, mint semhogy talpra álljanak és szeressenek valakit.
Ennek okát csakis a másik oldalban kell keresni, majd akkor magamban, ha felkínálja magát és nem élek a lehetőséggel. De ezeket nem veled fogom megbeszélni. A falusi Bandikával, aki nem tudja mi folyik városokban.
17
"Az a pár ember , aki gazdag volt, annak megvolt a jó nője. Ahhoz nem mehetett minden nő. Csak következtetésképpen:
3 gazdag férfi mellett egy földrészen volt 1500 jó nő.
Most 300 gazdag férfire van ugyanennyi."
És 30 gazdag férfire is? És 3000-re?
Az fáj, hogy öreg vagy és ronda és nincs pénzed, ezért nem kapod meg a huszonéves lányokat?
24
"Arról nem tehetek, hogy nagyon sok olyan nő van, aki illene hozzám, függetlenül attól, hogy nem vagyok egy kigyúrt állat. De ezek mind azt hiszik, hogy majd egy milliomos felkarolja őket. És inkább otthon be vannak zárva a szobában és álmodoznak , néha marakodnak, mint semhogy talpra álljanak és szeressenek valakit."
Nagyon sok nő és mind ugyanúgy gondolkodik?? Birkák.
Nem csak álmodoznak, maszturbálnak is. Tuti.
Vicces, mikor a nőgyűlöletet és az önsajnálatot megpróbálják forradalmi, vitaindító, okosnak tűnő monológba csomagolni.
Attól még a hiba benned van, nyugi.
Nem vagyok öreg és nem vagyok ronda. Huszonéves vagyok, annak vége felé járok.
De mi értelme van egyébként a kérdésednek? Te ki vagy? Vállalkozó vagy lúzer kötözködő? Milyen kategóriába sorolnád magad?
28
Kötözködő és szemtelen és cinikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!