Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megváltozhatnának-e a nők párválasztási szokásai abban az esetben, ha nem lennének gazdag emberek? Hogy látjátok ezt a kérdést azok közül, akik ismerik az 1990-es évek előtti korszakot?
Nem ott kell kezdeni. Minden megvolt a múltban is. (ebből is) é.inteli.)
59: Ipse XD buta vagy, mint a föld! Te azt sose veszed észre.
60: Te nem ismered azt a mondást, hogy ne fuss olyan vonat után, amely nem akar felvenni. Ez a mai női nem, aki jól néz ki, azt nem érdekli, hogy milyen vagy. Mit tudsz letenni az asztalra. Ez érdekli.
Érted már? Nem bír relevanciával az okfejtésed.
Nagyon sok minden olyan , ami az élethez kell és ezek olyan dolgok, amik javarészt megkülönböztetik az embert az állattól, a tiszta érzelmet a haszonelvűségről, amire ti nők nagyon rátelepedtetek az elmúlt 30 évben, főleg a rendszerváltás után!
Önmagában a kérdésed sértő. A primitívségedet igazolod be vele, felveted azt a tényt, hogy a pénzéhség csapdája jó, annál már csak egy hátrányosabb, nem figyelemre méltó az, ha egy férfi az anyagikat nem tudja nyújtani, hanem helyette más az , amit próbál megmutatni egy nőnek.
De sebaj, majd a pokolban elszámoltok azzal, hogy mivé letettek ebben az évszázadban.
Te mehetsz aludni. Te ehhez még nagyon gyerek vagy.
A többit hagyd meg a felnőtteknek.
62-67! Miről beszélsz! Emberből vagyok, tudok szeretni és én is elvárom, hogy foglalkozzanak velem, mert emberből vagyok. Én képes vagyok eltartani magam és mellettem nem éhezne az a nő sem, aki a testét adja és a szeretetét. Mit akarsz kihozni a hülyeségedből?! Ma nem jelentenek automatikusan felsőbbrendűséget az ilyen dolgok, mert 1920-ban a nők bekerültek a munkahelyekre, lett döntési lehetőségük, kinőtték magukat.
Aztán az a nő, aki olyan buta, mint a föld, vagy olyan szegény, mint a templom egere, annak nem elég egy normális élet, ahol ő tudna szeretni valakit és őt is szeretnék, hanem
lassan képes lepaktálni az ördöggel is, hogy kényelmesen tudjon élni.
Semmivel nem vagyok több? Legyen fszméregetés is?
A te szemedben, mivel romlott ember vagy , csak ez jön ki.
Miért ne lennék több?
Te például megtudsz emelni egy téglát?
A nagyképűséged mellett eltudod képzelni, ha megbetegszik a férjed, akkor főzzél rá és bevidd neki a teát?
Én nem tudom rólad elképzelni, de ha az én párom lenne beteg, én nem hagynám magára. Na látod! Máris több vagyok, mint akármelyik nő.
De szerintem te félrebeszéled a témát.
67
A lejtősebb szón kicsit elgondolkodtam. :) De a meredekebb sem jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!