Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megváltozhatnának-e a nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megváltozhatnának-e a nők párválasztási szokásai abban az esetben, ha nem lennének gazdag emberek? Hogy látjátok ezt a kérdést azok közül, akik ismerik az 1990-es évek előtti korszakot?

Figyelt kérdés

2020. máj. 22. 12:50
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/85 A kérdező kommentje:

27: Miért van bennem a hiba? Azért mert a női nem tagja 100 férfiből pont azt válassza, akinél a legkényelmesebb az élet? Vagy azért, mert nem kínálja fel nekem magát? Mert nem vagyok egy fél világot, vagy fél várost a kezemben tartó, egzisztenciával bíró kigyúrt állat?

Mesélj Bandika!

2020. máj. 22. 14:17
 32/85 anonim ***** válasza:
96%
Azért van benned hiba, mert elvársz dolgokat alanyi jogon. Értelmes nő el is kerüli az ilyet:) nem tudom min csodálkozol.
2020. máj. 22. 14:19
 33/85 A kérdező kommentje:

Mi az hogy alanyi jogon? Miért kellene pénzt adni annak, vagy nyújtani bármit is annak, aki nem krva? bandika! te buktatod le a nőket. Hát ezzel van itt a baj. Az igényekkel. Ez nem alanyi jog kérdése. csak ezt képtelen vagy felfogni. Értelmes nő az nem kerüli az ilyet.

Itt értelmes nő már nincsen. Még egy hivatalnok is, ha jól néz ki, az okos inkább!, mint értelmes és megértő. helyezkedik és ott veti meg a lábát , ahol kényelmes az élet.

2020. máj. 22. 14:22
 34/85 anonim ***** válasza:

31

választja

2020. máj. 22. 14:23
 35/85 anonim ***** válasza:
96%

Itt szerinted mindenki egy és ugyanaz az ember? Itt mindenki Bandika? Vagy csak mindenki névrokon?

Hát figyelj, a nők meglehetősen intuitívek, messziről bűzlik rólad, hogy egy besavanyodott zsarnok vagy, akinek még pénze sincs. Ha választani kell, persze hogy azt a zsarnokot fogják választani, akinek legalább pénze van:))

2020. máj. 22. 14:24
 36/85 A kérdező kommentje:

Jólvan Bandika. Köszönjük szépen. Mikor mész dolgozni?

mert egy ilyen világban te hiába küzdesz a nők érdekében.

Ők megérdemlik azt, hogy igazságra találjanak végre.

Az igazság pedig nem a dőzsölésen és a bagatellizáláson áll,

hanem azon, hogy tükröt mutatunk nekik, hogy kik vagytok mik vagytok.

Kik letettek , mik lettetek?

2020. máj. 22. 14:26
 37/85 anonim ***** válasza:
80%

33

Az a baj, hogy a nők vagy csúnyák

Vagy szépek és buták

Vagy ha szépek és okosak is egyben

Nem állnak szóba velem

Nem vagyok James és nem vagyok Bond

És nem vagyok túl nagy szám

De jó a szívem

Ez a szexepilem

Buknak a lányok rám

2020. máj. 22. 14:26
 38/85 A kérdező kommentje:

35: Messziről bűzlik? Kibukik rólad, hogy tipikus görény gyerek vagy.

Persze hogy azt, AKINEK LEGALÁBB PÉNZE VAN. Ezt eddig tudtuk Andriska! :)

Erről szól téma, amúgy, örülök, hogy felfogtad! Kapsz egy ötöst.

Év vége felé ez sokat jelent.

2020. máj. 22. 14:28
 39/85 anonim ***** válasza:
100%

Neked kéne egy krvanagy tükör, amiben elférsz az egoddal együtt.

Vagy egy jó szakember, az sem ártana.

Gondolj bele, a hozzádhasonlóak hogyan távoznak az élők sorából.. örökre a nőket fogod okolni a saját sikertelenségedért.

Szép kilátások, de ha neked attól könnyebb az élet, hogy eszedbe se jut a hozzáállásodon változtatni, akkor áldásom rá:)

2020. máj. 22. 14:29
 40/85 anonim ***** válasza:
100%

De amúgy őszintén, ha 2 szar van előtted, te a büdösebbet választod?:D Kinek kellenél, úgy őszintén.

Semmit nem tudsz nyújtani, azon kívül, hogy rátelepednél egy csajra, féltékeny lennél minden mozdulatától, bezárnád a pincébe meg miegymás.

Kérdezem még egyszer, ki a büdös francnak kéne ilyen ember? Magyarázd már meg, hogy mégis mivel érdemelnéd ki egy nő szerelmét?:D Elképzelni se tudom.

Egyszerűen csak elvárod, hogy a másiknak ne is legyenek elvárásai.

Szánalmas.

2020. máj. 22. 14:32
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!