Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megváltozhatnának-e a nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megváltozhatnának-e a nők párválasztási szokásai abban az esetben, ha nem lennének gazdag emberek? Hogy látjátok ezt a kérdést azok közül, akik ismerik az 1990-es évek előtti korszakot?

Figyelt kérdés

2020. máj. 22. 12:50
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/85 anonim ***** válasza:
93%
Nem az vonzó, hogy gazdag, hanem az, amitől egy olyan ember is gazdag lehet idővel, akinek nincs hátszele vagy szerencséje a lottón...
2020. máj. 22. 16:31
 52/85 anonim ***** válasza:
17%

51.

És az nem lényeg, hogy hogyan? Csak mert az elhívatott órásmester és a kapzsi másokon átgázoló politikus vagy csaló bróker/szektavezér is általában egyformán vagyonos, sőt utóbbiak általában jobban is állnak, holott emberileg elég hitványak.

2020. máj. 22. 16:34
 53/85 anonim ***** válasza:
100%

Van, akinek mindegy, a többségnek nem

A jól kereső emberek többsége rendelkezik olyan pozitív tulajdonságokkal, amik kapcsolatban is ideálisnak tekinthetők. Gyakorlatilag az, hogy valaki mondjuk talpraesett és megdolgozik a sikeréért, már garantál csomó dolgot párkapcsolat és családalapítás szempontjából is (én elég jólszituált helyen dolgozom és inkább olyan embereket látok, akik maguknak és a lelki erejüknek meg az egyéb képességeiknek köszönhetik, hogy most ott tartanak).

2020. máj. 22. 16:39
 54/85 anonim ***** válasza:
47%
A pénztől mindenki meghülyül. A gazdag férfiak egy része pl. nem elégszik meg egy nővel, sőt. (Bár lehet, hogy ehhez nem kell gazdagnak lenni.)
2020. máj. 22. 17:32
 55/85 A kérdező kommentje:

49: Egy átlagos nő is vonzó tud lenni számomra képzeld!

Főleg, ha látok benne valami okosságot és ellehet vele beszélni. Ha esetleg a rinyáláson kívül van élettapasztalata, ami sokaknak nincs.

50-es utolsó: Szégyeld magad! Írni bármit lehet, ha ilyen ember lennél és tényleg egy nő vagy, akkor nem lennél egyedül. Ha férfi vagy, akkor egyedül lennél, mert ugyebár ott a kigyúrt test is kevés, ha nincs elég lóvé és szerencsés helyzet, plusz egzisztencia.

A nők azt kapják, amit megérdemelnek. Nekem is jól esett volna, ha a női nem fajtája ember tudott volna lenni az elmúlt 10 évben, és a kifogások vagy a marakodások helyett az érintését és a megértését adta. De hát tudjuk mindannyian, hogy már nem azt a világot éljük! Már az igények világát és a háttérvilágot éljük, ahol minden az üzletről, meg a számításról szól.

Én meg a te édesanyádat sajnálom, nem mosta ki domestossal a szádat, amikor elkezdtél így mocskolódni, mert gondolom gyerekkorod óta csinálod!

Nézőpont kérdése, hogy milyen vagyok kívülről, azt jobban tudja az, aki élőben már látott. te maradj a codnál.

-Belülről olyan vagyok részben, amilyenné a női nem fajtája alakítja büntetlenül az életet. Som férfi van egyedül sajnos, a velejéig romlott, megértést nem adó, számító nők miatt. Akiknek az alkalmazkodása olyan messze van jótól, mint Makó Jeruzsálemtől.

2020. máj. 22. 17:33
 56/85 A kérdező kommentje:

"A jól kereső emberek többsége rendelkezik olyan pozitív tulajdonságokkal,"

Ezek a vállalkozók, sportolók, gyárigazgatók, üzemvezetői, ügyvezető igazgatók különálló cégekben stb Bezony ám! Ez kell a női nemnek!

Ezért tartunk itt. Csak egy bökkenő! Mindenki nem lehet vezető, mert akkor ki dolgozna? Ki tartaná el a vezetőt, ki dolgozna meg azért a bevételi forrásért, amit a vezető zsebre tesz, hogy aztán a gyönyörű nőjét flangáltassa a plázában? Na?

Annyi megértés nem szorult a nőkbe, hogy ezt megértsék.

És a rohanó világba, mivel egyre nagyobb idiotizmus van, még nehezebb lesz ilyen téren a felfogásuk is. Már most sem férfi a férfi pénz nélkül.

Csak az a gáz, hogy már egy éjszakára sem lehet jól érezni magad egy nővel. Mint annak idején 40 évvel ezelőtt, amikor nem csak a pénzt nézték a nők, hanem volt bennük egészséges emberség. A helyes férfi ágyába bújtak mert volt egészséges biológiájuk. Nem úgy mint most, hogy féltik odaadni magukat, a gazdagoknak tartva a testüket.

2020. máj. 22. 17:39
 57/85 anonim ***** válasza:
100%
Azt hiszem, neked kezeltetni kéne magad. Vagy már kezelés alatt állsz?
2020. máj. 22. 17:42
 58/85 A kérdező kommentje:

Csak ezzel tudsz előállni, mert megvagy fogva és kifogytál az ihletből?

Az előbb még nyöszörögtél, hogy miért csak a jó nők tetszenek. Válaszoltam, azt hiszem neked kéne kezeltetni magad. De úgyse fogod. Csak szavakkal jössz háborúzni, miközben én a nagyvilág tényeit rögzítem. Kimentek az utcára láthatjátok, hogy a nagy női nem mennyire értékes. Éppen annyira, amennyire a kényelme azt kívánja.

2020. máj. 22. 18:01
 59/85 anonim ***** válasza:
100%
Beteg az ipse, hagyjátok:D majd egyszer észreveszi.
2020. máj. 22. 18:20
 60/85 anonim ***** válasza:
100%

A nagyvilág tényei a TE SZEMED ÁLTAL, számodra. Másoknak nem ezek a tények. Érted már???

Azért írtam az érzelmi intelligenciát (és nem vagyok Bandika, nem tudom ki az, az az egy hozzászólásom volt hozzád itt), mert ha akarod magad fejleszteni, akkor ott kellene kezdened. De ha ez a fröcsögés elégít ki, akkor nincs mit rajtad segíteni.

2020. máj. 22. 18:33
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!