Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem utazunk a baratommal sehova, ez mennyire szanalmas?
2020. máj. 23. 15:18
42/51 A kérdező kommentje:
Hat alig birok masok szemebe nezni emiatt. Az orokolt penzem lakasra koltottem es nem utaztam belole sehova. De visszagondolva felelossegteljes dontes volt!
Jó döntést hoztál. Efelől ne legyen kétséged. Ne akarja annyira megfelelni a külvilágnak.
2020. máj. 25. 09:19
"Az orokolt penzem lakasra koltottem es nem utaztam belole sehova." - Ami gondolom volt vagy 20 millió... egy szerényebb utazás meg 100 ezer alatt kijön országon belül (pl. wellness hétvége, fürdőhely, nevezetesebb városok, romantikus helyek, stb.)
2020. máj. 25. 11:15
Hát figyi, ha te menni akarsz akkor hozd fel hova mennél és meglátod partner-e a pasid.
Mi voltunk 3 nyaraláson, fesztiválokon.nem luxus helyre de elmegy a pénz ilyenkor elég hamar. Minekünk meg nincs lakásunk. És jobban örülnék ha az lenne. Persze nem bánom az utazásokat! De nézd pozitivan. Van hol laknotok. Mi 3 éves kapcsolatban szülőkkel lakunk
2020. máj. 31. 22:37
Monzenegrót megúsztuk kb 700-800 euróért. Annyit megengedhettek magatoknak, nem kell milliós tételben gondolkodni.
2020. máj. 31. 22:40
Vettetek egy lakást. Szerintem ez nem rossz egy fiatal pártól.
2020. máj. 31. 23:52
48/51 A kérdező kommentje:
Rendesek vagytok! Köszi! Akik szülőkkel laknak nektek is drukkolok! 😊 Az én 50%om nem az én érdemem hanem a rokonaimé akiktől van,a párom meg is dolgozott érte ő rá is nagyon büszke vagyok. Szóval nem verem itt magam vagyis a vállam :D de utaznék is.. 😀
ez borzasztó, 10 ből 8 nő ismerősöm állandóan utazik Dél-Európába, és 70% ban a pasi fizet. Szóval a te pasid cserés, mert te is nő vagy, neked is utaznod kell, ehhez meg egy tehetős pasi kell. Szóval cserél le a régit egy jóképűbbre, és gazdagabbra,. Hiszen nő vagy, ez neked alapból jár.
2020. jún. 1. 16:06
Monzenegrót megúsztuk kb 700-800 euróért.
Nincs kidobnivaló majdnem 300 ezer ft-om, amikor abból egy szép ágyat+fotelt, vagy szekrényt lehetne venni, amit látsz az év 365 napján, nem csak 1 hétig. Vicc, hogy egyesek így górják a pénzt. Még ha 100 ezer ft, és kétszer 50 ezer, az úgy talán okés 3 napra. De 250-300 ezer már nem okés. Átlag ember vagyok, nettó 230 ezres fizetés, nekem auz már sok pénz, ami meghaladja a havi pénzemet.
2020. jún. 1. 17:08
Kapcsolódó kérdések: