Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találkozhatok a barátommal?
Szóval holnaptól kijárási tilalom van.
Egyetemista vagyok,egyedül lakom albérletben,szüleim külföldön élnek,de én a fővárosban járok egyetemre,nem mentem haza a vírus idejére.
Hetek óta ki sem megyek. A barátom is egyedül él albérletben csak a város másik felén. Még viszonylag friss kapcsolat,így még nem költöztünk össze.
Heti 1x találkozunk.
Holnap idejöhet hozzám autóval és vasárnap hazamehet? Ezt nem befolyásolja a tilalom?
Esetleg felmennénk egy hegyre friss levegőt szívni sétálni egyet, de ugye nem élünk egy háztartásban ,így is lehet?
20L
Nem tilalom van, hanem korlátozás. Kimehetsz a házból, sétálhatsz és a szükséges dolgokat elintézhetsz amit a józan ész megkövetel. Találkozhatsz a pároddal is, senki nem fog megbüntetni és börtönbe zárni.
De annyira dühítő, hogy az emberek 90% olvasni képtelen.. gyakorlatilag.
Igaza van az elsőnek, korlátozás van nem tilalom.
Mondjuk, hogy pontosan mit korlátoznak azt nem tudom, mert amit eddig lehetett, az gyakorlatilag ezután is. Kivéve a délelőtti vásárlást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!