Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rosszba vagyok a barátommal nagyon találkozhatok mással?
egy jó ideje együtt vagyok a barátommal de nagyon rosszba vagyunk és már szakítás szélén vagyunk
találkozhatok mással?
szerintetek?
olyan furcsán jelent meg az életembe az a másik
Igen, találkozhatsz, de a kavarást nem támogatom.
Szóval ha rosszban van a barátoddal, akkor ezt mondd el neki, beszéljétek meg, és ha tényleg nem akarsz már vele lenni, akkor szakíts vele.
Ha azelőtt találkozol mással, mielőtt ezt lerendezed, az szerintem már megcsalás, és nagyon nem szép dolog.
Ha szakítás élén álltok akkor szakítsatok! Jóra már ugy sem lehet számítani a jó lehetőségeket meg ne múlaszd el.
Ha van egy kis időd olvasd el a véleményemet ahol az előbb koptattam az újjaimat (2. és 3. válaszoló vagyok)
http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__egyeb-kerdesek__2073..
Látszik is h fiatal vagy ez alapján. A jobb élet felé nyitni kell persze, de a mindig mindent újra cserélni dolog nem egyenlő a jobbal és kapcsolatokra hatványozottan igaz. Nem véletlenül van ennyi válás manapság.. mert a fiatalabb generáció így gondolkodik. és szerintem még nem is nagyon kötődtél senkihez de ez a korod miatt nem meglepő.
Amúgy meg tényleg jó ha félelem nélkül nézel előre, ezt kevesen tudják és előny így "kezdeni az életet"
kedves utolsó odáig nem megyek el első találkozásnál :)
félek a helyzettől
az első barátom és először vagyok ilyen helyzetben
és nem érzem már ugyanazt
de nem tudom őt sem elengedni pedig már nem látom jövőjét
Utolsó előtti válaszoló nagyon gyáva tanácsot adott.
Ezt a megoldást a majmokhoz tudnám hasonlítani, mert ők sem eresztik el az előző ágat amíg meg nem fogják a másikat:)Remélem ebből mindenki leszűrte a megfelelő dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!