Ahhoz van joga a gyámomnak hogy 17 évesen megbüntessen
azzal, hogy nem találkozhatok a barátommal mert
tiszteletlenül beszélek a lakásotthonban a felnőttekkel?
Mert júniusban leszek 18
És miért kell bárkivel is tiszteletlenül beszélned, te nagylány? Kérdésre válaszolva igen, joguk van megtiltani, kérdés hogy akarják ezt betartatni.
2019. nov. 24. 16:12
2/9 anonim válasza:
18 éves korodig joga van hozzá. Ha betöltöd a 18-at, akkor jogilag már felnőtt vagy és te felelsz saját magadért.
2019. nov. 24. 16:22
3/9 anonim válasza:
Próbálj meg normálisan beszélni és viselkedni, többre fogod vinni az életben! Ha lakásotthonban élsz, akkor nyilván jó szar körülmények miatt kerültél oda, az ott és értetek dolgozók nem a kapcarongyaitok!
2019. nov. 24. 16:36
4/9 anonim válasza:
Nincsen. Semmit sem tilthat meg. Gyakorlatilag oda mész, ahová akarsz.
2019. nov. 24. 16:49
5/9 anonim válasza:
Egy viszonylag jo szinvonalu otthonban dolgoztam egy evig. Nem a gyamod dont arrol, hogy temikor hagyod el az itthont es mikor nem, hanem a nevelok, hiszen ok vannak ott mindig, ovek a felelosseg.
Arra viszont siman megkerheti oket, hogy a szemtelen viselkedesed kovetkezmenyekepp korlatozzak a ki-be jarkalast.
Nalunk tortent, hogy a kiscsaj lelepett a nagy szerelmevel, majd 3 het mulva bogve allt a kapuban,miutan jol elverte a fiu..
Tobb tiszteletet a neveloknek, bar szerintem rad az utcasarki karrier var..
2019. nov. 24. 17:01
6/9 anonim válasza:
Joga van, hogy betartatni hogyan tudja mikor nem is lát az ugye erősen kérdéses. Ez szerintem a legkisebb gond jelenleg. A tiszteletlenség sokkal nagyobb. Csinálhatod, csak ugye tisztában vagy vele, hogy innen ezerszer könnyebb kikerülni mint egy családból és hogy ezeknek az embereknek a véleménye számítani fog mikor erről döntést hoznak. Fél év múlva nagykorú vagy és ha nem alkalmazkodsz és teljesítesz a suliban hamar kívül találod magad a kapun a marha nagy öntudatoddal együtt.
2019. nov. 24. 21:04
7/9 A kérdező kommentje:
Én azt gondolom te kedves nevelőnek dolgozott valaki hogy a gyerekek fejéhez ilyet vágtál oda? ha nemtudod a történetem, akkor szerintem ne is szólj bele. a másik az, hogy ide segítséget jönnek kérni az emberek, és nem azért hogy fikázzák őket.
2019. nov. 25. 02:02
8/9 anonim válasza:
"kedves" 5-ös te "nevelő"
Abszolute alkalmatlan vagy a nevelői posztra, mi az hogy sarki karrier vár rá? Milyen duma ez b+? Mi a francnak képzeled magad? Ennyire alkalmatlan vagy embernek is? Komolyan, remélem nem nevelsz gyereket?
Honnan tudod mit kezd a barátjával? Miből gondolod, hogy bármivel több történik ott mint a megengedett? kapd már össze magad, mert nem lesz ennek jó vége...
2019. nov. 25. 06:17
9/9 anonim válasza:
Joga ugyan van hozzá, de ez olyan szürkezónás dolog. Tehát joga van, de hatása rád már nem nagyon.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!